18 de març 2010

SHUM 3 - CP TENERIFE 3 (OK LLIGA J.21)

FINAL EMOCIONANT I REPARTIMENT DE PUNTS

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Municipal d’Esports, Maçanet de la Selva. Dissabte, 13 de març de 2010, 20.35h

SHUM MAÇANET GRUPO MAESTRE (0+3): Calonge, Marc Roca (2), Castañé, Manel Garcia i Lucas Martínez –equip inicial–, Maqueda i Vives (1).
Entrenador: Ricard Hernàez

CEMENTO TEIDE P TENERIFE (2+1): Nicoletti, Coy (2), Costa, Marc Soler i Àngel Rodríguez –equip inicial–, Matías Platero, Achilli (1) i Miguel Ángel Sánchez.
Entrenador: Mateu de Ramon

GOLS:
PRIMER TEMPS.0-1 (15') Coy. 0-2 (15') Coy.
SEGON TEMPS: 1-2 (32') Marc Roca. 1-3 (36') Achilli, de penal. 2-3 (38') Marc Roca, de penal. 3-3 (44') Vives.

ÀRBITRES: Mayor i López.

TARGETES BLAVES: - // -

FALTES: SHUM: 9 // Tenerife: 7

PÚBLIC: Uns 180 espectadors

INCIDÈNCIES:
- El SHUM patia les baixes de Rubén Fernández i Albert Soler.
- El Tenerife comptava de nou amb Miquel Àngel Sànchez, ja recuperat d’un procés gripal.

CRÒNICA:

Si miréssim el resultat final des del punt de vista local, veuríem la part bona en que el SHUM, desprès de sis derrotes consecutives, ha tornat a puntuar de nou. Però la part negativa es que un punt no li serveix de res, ja que en la seva situació actual, tindria que anar puntuant de tres en tres si vol aferrar-se al miracle de la permanència. En canvi, vist des de la òptica visitant, la part bona seria que el Tenerife continua amb la seva tònica de fer-se fort a casa i esgarrapar punts a fora, que tant bé li està resultant aquesta temporada. Per contra, la part negativa seria que, tenint els tres punts quasi be al sarró, es va veure sorprès pel cuer i va acabar cedint un empat.

Dos gols en un minut decanten el partit cap a Tenerife

El partit va començar amb un SHUM portant la iniciativa mitjançant ràpides jugades d’atac, malgrat un tant precipitades, el que feia que no portessin un perill excessiu a la porteria de Nicoletti. Per la seva part, el Tenerife, es mantenia ordenat al darrera, esperant al rival, i cada cop que posseïa la bola intentava arribar a l’àrea contraria trenant llargues jugades que també resultaven estèrils.

A mida que passaven els minuts, El SHUM anava perdent pistonada, mentre els atacs illencs van anar trobant les fissures de la defensa maçanetenca, el que va obligar a Calonge a intervenir en un parell d’ocasions de Soler i Coy. Fins que va arribar el minut 15, fatídic pels locals, en el que Marc Coy feia dos gols consecutius que avançaven al Tenerife. El primer va ser mitjançant un fort xut que va passar entre tots el jugadors i va sorprendre a Calonge, i el segon, desprès de robar una bola tot just quan el SHUM treia des del centre de la pista, encarar al porter i creuar la bola fora del seu abast.

El resultat va obligar a Hernáez a demanar un temps mort per tornar a redreçar la situació, cosa que va aprofitar De Ramón per començar a moure la seva banqueta. Pel Tenerife van sortir a la pista Matias Platero i, poc desprès Michelle Achilli, en un intent d’aconseguir el tercer gol abans del descans que els hi donés més tranquil•litat per afrontar el segon temps. El SHUM també va dispossar de bones oportunitats per retallar la diferència, però el marcador no es va tornar a moure en tota la resta del primer temps.

Bon segon temps del SHUM, amb un emocionant final.

El segon temps va començar amb una tònica semblant a com va acabar el primer. Amb els dos equips en busca d’un gol, però amb poca efectivitat. El Tenerife va posar en pista a Miquel Àngel Sànchez, que portava tota la setmana de baixa degut a un procés gripal, però el jugador no estava encara en plena forma i, desprès de jugar uns pocs minuts va ser substituït i no va tornar a intervenir.

En el minut 7 de la represa, se li tornaven a obrir les portes del partit al SHUM: Marc Roca aprofitava el refús d’un penal llançat per ell mateix per marcar el 1-2. El gol va encoratjar als jugadors selvatans, i animats per un públic cada cop més nombrós, van despertar i van anar en busca del partit.

Les il•lusions maçanetenques es van veure truncades momentàniament un parell de minuts més tard. Michelle Achilli sortia de la banqueta per executar un penal a favor del Tenerife, marcava afusellant a Calonge, i tornava a la banqueta deixant al seu equip dos gols amunt de nou.


Dos minuts mes tard, el punt de penal va tornar a ser rellevant, aquest cop en la porteria contraria. Marc Roca de nou intentava batre a Nicoletti. Aquest cop ho aconseguia, i mantenia intactes les il•lusions del seu equip de poder remuntar. Amb dotze minuts encara per endavant, i amb un obert 2-3 en el marcador, el partit adquiria un gran interès i emoció.


Dit i fet. Els dos equips van posar-se a buscar el gol frenèticament, el SHUM en busca d’un empat que els hi donés opcions de victòria, i el Tenerife en busca d’un gol que els hi donés tranquil•litat per assegurar els tres punts. Finalment, el gol va arribar en el bàndol local, obra d’Oriol Vives, desprès d’una embolicada jugada en els volts de l’àrea tinerfenya. El 3-3 va propiciar uns intensos i incerts cinc minuts finals, plens d’ocasions a les dues porteries, però cap equip va tenir l’encert o la fortuna de decantar el marcador cap al seu costat. Així dons, amb unes justes taules es va arribar a la fi del partit.


MÉS IMATGES DEL PARTIT:

Abans del partit, els operaris del pavelló van ruixar la pista amb un líquid, no se ben bé amb quin objectiu. El curiós es, que fa un parell de temporades, el propi SHUM va demanar invalidar el resultat d’un partit perquè el Barça va fer el mateix.

Aquest àrbitre segur que troba el xiulet si hi ha una apagada de llum.

A Matias Platero encara no li han posat el nom a la samarreta.

Una mica de moda hoqueística:

Curiosa decoració de l’estic d’alguns jugadors.

El SHUM cuida els detalls més petits.

Miquel Àngel Sànchez es protegia del fred amb una samarreta blanca i unes mitges negres.

1 comentari:

mvng ha dit...

bona cronica i bones curiositats!!