9 de maig 2010

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 27-

SATHER BLANES HCF 4 – TECNOL REUS D 5
El Blanes remunta un 0-2 en contra i impedeix que el Reus marxi en el marcador, però en els darrers compassos, amb un 4-4 i el partit completament obert, va rebre el definitiu 4-5.
El Reus va patir molt per doblegar al Blanes, i ho va aconseguir a manca de 28 segons en un intens final de partit.

FC BARCELONA SORLI DISCAU 5 – RONCATO CP VIC 1
El Barça va oferir un dels seus millors partits de la temporada i va neutralitzar completament al Vic amb tres gols de Carlos López. Aquest triomf i la punxada del Liceo, li permet tornar a recuperar el liderat de la OK Lliga.
Un Vic amb baixes només va poder aguantar una bona part del primer temps, però a partir del 1-0 no va poder fer res per aturar a un inspirat Barça. A falta de 17 minuts ja rebia un 4-0 que va resultar insalvable. La derrota el despenja perillosament per la lluita pel títol.

CP VILANOVA 2 – HC COINASA LICEO 2
El Vilanova veu com el Liceo li acaba capgirant un 1-0 a pocs segons pel descans, però durant el segon temps no perd la fe i troba el premi a la seva insistència a pocs minuts pel final aconseguint un meritori 2-2.
La manca d’ambició del Liceo en la segona part fa que deixi escapar la victòria, cedint el liderat de la classificació.

GEIEG SIDORME HOTELS 4 – ENRILE PAS ALCOY 4
El GEiEG no va fer una bona primera part i va tenir que esforçar-se de valent per remuntar el 1-3 en contra i aconseguir lligar un empat que no serveix per a que cap dels dos equips pugui donar-se per salvat matemàticament.
L’Alcoy es va avançar i va dominar bona part del partit, però va acabar cedint un empat davant del coratge dels grupistes. Encara tindrà que patir, com a mínim una jornada més, per aconseguir la permanència matemàtica a la OK Lliga.

CE LLEIDA LLISTA BLAVA 5 – CEMENTO TEIDE P TENERIFE 4
El Lleida va patir molt per guanyar al Tenerife, aconseguint en el darrer minut el 5-4 definitiu, que impedeix que matemàticament encara no consumi el descens de categoria.
Un Tenerife que no s’hi jugava res planta cara, remunta un 3-0 i aconsegueix empatar a 4 a manca de 10 minuts, però acaba sucumbint en els darrers instants de partit.

CE NOIA FREIXENET 5 – SHUM MAÇANET GRUPO MAESTRE 2
Tot i no fer un bon partit, el Noia només va veure perillar la victòria quan el SHUM va empatar a 2 a falta de 10 minuts pel final. Però la seva insistència i ganes van acabar veient-se recompensada.
Un SHUM que ja ha perdut la categoria va presentar-se a Sant Sadurní amb la intenció de salvar el seu orgull davant d’un rival que també s’hi jugava poca cosa, però va oferir un joc pobre i va marxar derrotat.

CP CERCEDA - CAIXA PENEDÈS CP VILAFRANCA
Ajornat sense data definida, degut al tancament dels aeroports per culpa d’un núvol de cendra volcànica.

CH LLORET 4 – PRINOSA IGUALADA HC 2
El Lloret va guanyar còmodament, amb “hat-trick” de Xavi González, a un poc inspirat Igualada, sumant la seva cinquena victòria consecutiva.
L’Igualada no va fer cap mèrit per endur-se quelcom de positiu de Lloret i tindrà que esperar per segellar definitivament la permanència.