15 de juny 2010

CH LLORET 4 - CE NOIA 2 (OK LLIGA, J.30)

JUST PER ACOMIADAR-SE AMB BON REGUST

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Municipal d’Esports, Lloret de Mar. Dissabte, 12 de juny de 2010, 20:00 h.

CH LLORET (1+3): Serra, Rodri (1), Xavi González (1), Casalí (1), Lladó –equip inicial-, Martos, Crespo, Marc Tibau (1) i Roger.
Entrenador: Joan Galí.

CE NOIA FREIXENET (2+0): Bel, Francesc Bargalló (2), Estaller, Del Amor, Feixas –equip inicial-, Cabestany, Càceres, Mitjans i Aragonès.
Entrenador: Ferran López.

GOLS:
PRIMER TEMPS: 0-1 (3’) Francesc Bargalló; 0-2 (6’) Francesc Bargalló; 1-2 (18’) Marc Tibau, de penal.
SEGON TEMPS: 2-2 (36’) Xavi González; 3-2 (43’) Casalí; 4-2 (47’) Rodri.

ÀRBITRES: Gómez i Garrote

TARGETES BLAVES: Víctor Crespo (Lloret)

FALTES: Lloret: 9 // Noia: 8

PÚBLIC: Uns 250 espectadors

- L’entrenador del Lloret, Ivan Tibau, estava sancionat i va tenir que seguir el partit des de la graderia.
- Entre el públic hi havia una significativa presència de seguidors del Noia.
- Tant punt es va acabar el partit, els jugadors del Lloret, van iniciar els actes d’acomiadament de solter del seu porter Ferran Serra.

Partit insuls i pur tràmit el jugat a Lloret. L’únic al•licient, per buscar alguna cosa, era el veure si el Lloret aconseguia una victòria i podia acabar la temporada com a primer classificat de “l’altra lliga”, es a dir, just per darrera dels quatre grans, ja que el Noia, instal•lat en Terra de Ningú, ja fa jornades que te resolta la temporada.

El partit va tenir un començament força insípid, amb joc imprecís dels dos equips, tot i que el Noia era el que més buscava la vertical. Als tres minuts, una jugada afortunada avançava al Noia en el marcador: un xut llunyà de Francesc Bargalló, que semblava que no portaria cap conseqüència, va rebotar en el patí de Lladó, despistant al porter i entrant a la porteria. El Lloret continuava adormit, i tres minuts més tard es va trobar amb el 0-2 en contra, novament fruit d’un xut llunyà de Bargalló.

Amb un Noia que sense fer gran cosa manava folgadament en el marcador, i un Lloret que no acabava d’entrar en el joc, van anar passant els minuts. Una jugada de Casalí, precedida d’una badada defensiva del Noia, va ser el primer avís sobre la porteria de Bel. Desprès d’un temps mort va començar a animar-se una mica més la cosa, amb una successió d’oportunitats en les dues porteries, ben resoltes pels respectius porters. Un penal als 18 minuts va servir per a que el Lloret reduís diferències. Als pocs minuts el Noia també hauria pogut marcar des del punt de penal, però Eloi Mitjans va fallar un llançament que va tenir que fer-se dos vegades. Amb un Lloret bolcat en buscar el gol de l’empat, sense gaire fortuna, es va arribar a la fi del primer temps.

La segona part va començar bastant dinàmica, amb un Lloret que creia més en la victòria i un Noia un pèl més conservador. El domini del joc era local, per el que els lloretencs van aconseguir empatar als 11 minuts de la represa, però els de Sant Sadurní també aprofitaven les seves ocasions per arribar amb perill a la porteria rival, convertint-se Ferran Serra en una peça clau per mantenir els vius els interessos del seu equip, sobretot al aturar un penal i el seu posterior rebuig a Guillem Cabestany, que hauria pogut significar el 2-3.

Ja en el tram final de l’enfrontament, el Lloret va poder capgirar el marcador i sentenciar el partit amb dos gols de Casalí i Rodri, que van posar el 4-2 definitiu. El Noia, sense gaire convenciment, encara va disposar d’alguna oportunitat per donar emoció als minuts finals, però Serra, molt atent va fer que el partit arribés a la fi sense cap més alteració.

Finalment, el Lloret ha pogut acabar la temporada en un meritori cinquè lloc a la Ok Lliga, just darrera de Barça, Liceo, Vic i Reus, el que fa que jugadors i tècnics coincideixin en classificar la temporada com a molt bona. Sense cap compromís a la vista, els dos equips ja poden preparar amb tranquil•litat la següent temporada.

MÉS IMATGES DEL PARTIT:

Abans del partit, uns cartells ja anunciaven les intencions del jugadors lloretencs cap el seu company Ferran Serra.

Albert Bel, que va fer una bona actuació, va jugar el seu darrer partit d’OK Lliga.

Amb Ivan Tibau a la graderia, a Joan Galí li va tocar fer les funcions d’entrenador.

Ivan Tibau va dirigir als seus des de les altures.

Ara toca guanyar-se la renovació fent el que faci falta!

Ferran Serra va deixar clar que no es casa "de penal"

Ara toca aprofitar l’aturada estiuenca per fer retocs...

Al final del partit, Ferran Serra va vendre pintes per recaptar uns calerons pel viatge de noces. “Ara sabrá ‘lo que vale un peine’!” van afirmar els seus companys.