20 d’oct. 2010

OK LLIGA 2010-11 (JORN. 3) CP VIC 3 - CP VILANOVA 3

UN PUNT PER CADA EQUIP

El partit ha començat amb alternatives a totes dues porteries, i sobretot amb ocasions amb xuts gairebé sempre resolts per els porters dels dos equips. Fins  desprès d’una molt bona ocasió del Roncato, de mans de Borja López, que fa lluir Ribó, on la pilota refusada queda perillosament davant la porteria del CP Vilanova, que els davanters del Roncato no l’han sabut resoldre. A la següent ha arribat el gol de l’ex jugador del Roncato Patí Vic, Jordi Galán, al minut 3 de la primera part.

Amb aquest gol en contra el Roncato Patí Vic ha reaccionat i ha agafat el pes del partit durant els minuts següents, tot buscant l’empat, sobretot en mans d’un Lucas Ordoñez que entrava substituint Borja López; l’argentí s’ha mostrat molt actiu i perillós durant tot el partit.

Les ocasions de gol continuaven anant de porteria a porteria, però totes s’estavellaven en els dos grans porters, fins que al minut 20, una gran jugada del Roncato, conduïda per Lucas Ordoñez, amagant el xut davant Ribó el deixa batut i donant una passada de la mort a Miquel Masoliver per fer l’empat a 1.
S’ arribava a la mitja part amb aquest empat i amb un possible penal reclamat en una jugada de Lucas Ordoñez dins l’ àrea del CP Vilanova.

La segona part ha començat com els primers minuts de la primera, buscant el gol per desfer el marcador, i en aquest cas, ha estat amb Francesc Gil. Precisament aquest desfeia l’empat en el minut 7 de la represa.

Després d’una jugada dins l’àrea del Vilanova, s’assenyalava un penal al minut 14, i Titi Roca per l’ escaire posava de nou les taules al marcador. Aquest empat donava novament alternatives a tos dos conjunts, i de nou, una bona jugada trenada per tres jugadors del Vilanova acabava amb un xut creuat de Marc Roca que superava a l’Ernest Freixes quan ja es trobava batut.
Arribaven els minuts finals i el Roncato no es donava per vençut, i així quan faltaven dos minuts per acabar, va ser quan Romà Bancells, des de fora de l’ àrea posava el 3-3 definitiu. A falta de 15 segons, els jugadors del Roncato han reclamat un clar penal que els àrbitres no l’han assenyalat. Poder aquest hagués donat els 3 punts per el conjunt del Roncato Patí Vic.

RONCATO PATÍ VIC: Ernest Freixes,Borja López, Jordi Carbó,Romà Bancells i Titi Roca - cap. També han jugat Lucas Ordoñez, Miquel Masoliver i Sergi Pla.

CP VILANOVA:
Fermín Ortega, Jordi Creus, Roger Rocasalvas -cap, Jordi Ferrer i Jordi Galan. També han jugat Marc Roca / Jordi Bartrés / Francesc Gil /

Gols:
1-0 Jordi Galan Minut 02:34, 1-1 Miquel Masoliver Minut 19:39, 1-2 Francesc Gil Minut 31:42, 2-2 Titi Roca - cap Minut 38:56, 2-3 Marc Roca Minut 45:41, i 3-3 Romà Bancells Minut 47:51.

Arbitres:I Sanz (MAD) i Ma. T. Martínez (GAL).

Pavelló Olimpic de Vic: Unes 600 persones.