3 d’oct. 2010

OK LLIGA 2010-11 -RESULTAS-

JORNADA 1

HC COINASA LICEO 6 – BUY.VIP CP TENERIFE 3
Xavi Mailan, que va aturar un penal i dos faltes directes, i Pablo Álvarez, autor d’un “hat trick”, van ser els principals artífexs de que el Liceo es quedés amb els tres primers punts de la temporada. Els gallegs, tot i marxar sempre per davant en el marcador, no van poder assegurar la victòria fins els darrers minuts del partit.
Un combatiu Tenerife va plantar cara al Liceo, però la seva falta d’encert li va passar factura davant d’un rival que no va perdonar.

TECNOL REUS D 9 – GEIEG 1
El Reus va voler fer oblidar als fantasmes de la anterior temporada fent miques al GIEG amb un parcial de 5-0 al descans. En els darrers minuts, els reusencs es van deixar portar i van perdonar-li un més alt correctiu al rival.
El GEIEG va ser una nina trencada en mans del Reus, que va fer el que va voler amb ell. Els grupistes, molt febles en defensa i innocents en atac, només van poder marcar de penal en el darrer minut amb un 9-0 en contra.

RONCATO CP VIC 3 – CP VOLTREGÀ 2
L’Olímpic de Vic, ple fins a la bandera, va tornar a reviure un dels derbis amb més pedigrí de l’hoquei actual. Els vigatans van ser els dominadors del joc, però els hi va costar obrir la llauna. Tot i que sempre va anar pel davant en el marcador, el Vic va tenir que patir fins al final per lligar la victòria.
El Voltregà va mantenir a ratlla al Vic durant tot el primer temps, que va acabar 0-0. Els blanc-i-blaus no es van deixar intimidar pels dos gols quasi seguits del Vic a l’inici de la represa, i van estar donant guerra fins al darrer minut.

CH LLORET 1 – MORITZ CE VENDRELL 3
El Lloret va estar massa ofuscat i perdonador en els primers compassos de partit, el que va permetre al Vendrell avançar-se i agafar les regnes del joc. Els lloretencs es van trobar amb un 0-3 en contra a la mitja hora de partit que els va deixar molt tocats i no van poder remuntar.
El Vendrell va voler demostrar que si ha pujat es per quedar-se, i ho va fer guanyant en una de les pistes més complicades de la temporada anterior. Els tarragonins van aprofitar les concessions que li va donar el Lloret per fer-se amb el control del partit, i amb un joc molt disciplinat van aconseguir emportar-se tres punts que poden ser molt valuosos a final de temporada.

SATHER BLANES HCF 6 – CP VILANOVA 2
El Blanes va ser el clar dominador del partit des del primer minut, i amb un 3-0 al descans ja va deixar quasi sentenciat el partit, vist les poques inquietuds que donava el rival. A la segona part, dos gols seguits del Vilanova, van posar el 4-2 al marcador, per la victòria no es va veure perillar, i els blanecs van acabar d’arrodonir la golejada.
Aquest Vilanova no va ser l’equip revelació de la temporada passada, i des de un bon principi ja li va costar entrar en el partit, i quan va fer-ho ja no tenia cap opció i es va tornar a desinflar.

IGUALADA HC 6 – ENRILE PAS ALCOY 2
L’Igualada ha deixat palès que es un dels equips que més en forma arriba al començament de la competició. I ho ha deixat clar dominant de principi a fi un partit que en cap moment se li ha anat de les mans.
L’Alcoy ha quedat totalment anul·lat davant del joc igualadí, i només ha pogut treure el cap una mica, i sense inquietar gaire, en els moment puntuals que els locals han agafat una mica d’aire, ja amb el partit ben encarat.

FC BARCELONA SORLI DISCAU 4 – CE NOIA FREIXENET 0
El Barça ha deixat enrere la ensopegada de la Surpecopa guanyant còmodament al Noia, en un partit clarament dominat pels blaugrana. Tot i que als de Pujalte els hi ha costat obrir la llauna noienca, un cop ho han fet, han encarrilat i tancat ràpid el partit per evitar sorpreses.
El Noia ha tingut un joc molt intermitent i no ha pogut en cap moment inquietar de debò al Barça. Espessos en la creació i molt insegurs en defensa, els noiencs haurien pogut sortir golejats del Palau.