18 d’oct. 2010

OK LLIGA 2010-11 - RESULTATS-

JORNADA 3

BUYVIP.COM P TENERIFE 2 – GEIEG 2
El Tenerife ha pogut sumar de manera agònica el seu primer punt de la temporada al empatar en els darrers segons un partit que se li havia posat 0-2. El seu nou fitxatge, Pablo Saavedra, va ser l’autor dels dos gols.
El GEiEG va assolir molt aviat un 0-2 de renda. Desprès de controlar el joc i aguantar els embats dels locals durant bona part del partit, no va poder sentenciar i va acabar cedint el empat en els darrers compassos. L’empat significa el primer punt de l temporada pels grupistes.

HC COINASA LICEO 6 – CP VOLTREGÀ 3
Malgrat el resultat pugui indicar el contrari, el Liceo va tenir que patir molt per doblegar a un combatiu Voltregà. Els liceistes van tenir que remuntar un 0-2 en contra i desfer un empat a 3 en els darrers 5 minuts del partit, amb Pablo Álvarez, autor de 4 gols, com a figura destacada.
El Voltregà continua cuer sense cap punt desprès d’haver sucumbit davant d’un Liceo a qui va tenir contra les cordes durant quasi tot el partit. Els de Sant Hipòlit van arribar amb avantatge d’1-2 al descans, i en el segon temps, van tornar a equilibrar el marcador quan el Liceo el va capgirar, però en uns fatídics darrers cinc minuts van acabar estrellats davant la efectivitat liceista.

TECNOL REUS D 7 – MORITZ CE VENDRELL 3
El Reus no ha donat cap opció al Vendrell i ha obtingut una plàcida victòria que el situa líder de la classificació. Durant el primer temps, els reusencs han trobat dificultats per foradar el sistema defensiu rival, però a la segona part han afinat la punteria i han encarrilat ràpid la victòria.
Un 2-1 al descans ha donat il·lusions al Vendrell de treure quelcom profitós del derbi tarragoní, però la màquina de fer hoquei del Reus ha funcionat a la perfecció en el segon temps i l’únic que han pogut fer els visitants ha estat evitar una golejada més àmplia.

RONCATO P VIC 3 – CP VILANOVA 3
El Vic va tenir que treballar dur per poder lligar un punt en un partit molt igualat, on els vigatans no van poder posar-se mai per davant i van tenir que igualar el resultat en tres vegades, la darrera a manca de poc més d’un minut pel final.
El Vilanova va agafar la iniciativa del marcador molt aviat i la va mantenir durant tot el partit, però va trobar-se a un rival que no li va deixar mantenir el suficient avantatge. Amb un 2-3 favorable, els vilanovins van acabar cedint l’empat en els darrers minuts de partit.

CH LLORET 4 – ENRILE PAS ALCOY 3
El Lloret va obtenir els seus tres primers punts en una treballada victòria, que va arribar en els darrers segons d’un partit molt intens i igualat. Els lloretencs van igualar per dos cops un resultat advers fins poder capgirar-lo, i tot i que els alcoians van tornar a empatar a pocs minuts pel final, van treure coratge i es van emportar la victòria final.
L’Alcoy va avançar-se amb un gol matiner i va mantenir l’avantatge fins al descans, però en un intens segon temps ple d’alternances va perdre el control del joc, acabant derrotat quan ja donaven per bo l’empat.

SATHER BLANES HCF 2 – CE NOIA FREIXENET 2
El Blanes s’ha fet amb un merescut punt al empatar a nou segons del final, un partit molt igualat i marcat per el joc defensiu dels dos equips.
El Noia sempre ha portat la iniciativa del resultat, però el no ha sabut mantenir-la i s’ha trobat a un Blanes molt lluitador que ha igualat el marcador abans del descans (1-1), i finalment, en el darrer sospir del partit.

FC BARCELONA SORLI DISCAU 4 – IGUALADA HC 5
El Barça ha patit una nova desfeta en el Palau, davant d’un altra rival que s’enfronta a ell amb un plus e motivació afegida. Els blaugrana es van trobar amb un 2-5 en contra, però la seva reacció va arribar massa tard.
Un igualada molt ben plantat va sorprendre a tot un Barça i es va endur tres merescuts punts del Palau. Els Igualadins van mantenir durant quasi tot el primer temps el 1-2 favorable, i van respondre a l’empat blaugrana desprès de la represa, amb tres gols consecutius que van deixar molt tocats als locals.