25 d’oct. 2010

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 4

GEIEG – FC BARCELONA SORLI DISCAU
El GEiEG es qui millor “tajada” en treu d’un esbojarrat partit, i aconsegueix un valuós punt al igualar per dos cops en la segona part un marcador advers.
El Barça no fa bo el 0-2 favorable al descans, i es deixa empatar per dos cops en el segon temps. En els darrers segons, Reinaldo va fallar una falta directa que els hauria pogut donar la victòria. La millor notícia per part barcelonista va ser la recuperació de Mia Ordeig.

CP VOLTREGÀ 3 – BUYVIP.COM CP TENERIFE 2
El Voltregà va aconseguir els seus primers punts de la temporada remuntant un 0-1 en contra, en un partit molt igualat i disputat fins el darrer minut.
El Tenerife va fer un bon partit, va començar avançant-se i va igualar de nou quan els locals van capgirar el resultat, però va marxar de buit de la seva visita a Sant Hipòlit tot i que va estar lluitant fins al final.

MORITZ CE VENDRELL 3 – HC COINASA LICEO 6
El Vendrell rep quatre gols en els primers quinze minuts que ja el deixen condicionat i sense opcions per a la resta del partit. Per molt que ho van intentar, els tarragonins van topar amb un Liceo que va saber gestionar perfectament el seu avantatge.
El Liceo va resoldre per la via ràpida el partit, i desprès es va limitar a mantenir a ratlla al seu rival per no tenir cap mena de sorpreses. La golejada serveix als liceistes per passar a ser líders de la classificació.

CP VILANOVA 1 – TECNOL REUS D 2
La falta d’encert final passa factura al Vilanova, que es queda sense recompensa desprès de lluitar durant tot el partit. Els vilanovins van tenir que anar sempre a remolc d’un matiner resultat en contra, i tot i fer un bon joc, no van poder superar el sistema defensiu rival.
El Reus va tenir que patir durant tot el partit, desprès de que el Vilanova reduís ràpidament el 0-2 inicial. En una segona part molt intensa, marcada per la bona actuació dels porters, cap dels equips va aconseguir marcar i els tres punts van marxar cap el cantó del Reus, que perd el primer lloc de la classificació, tot i estar empata a punts amb el Liceo.

ENRILE PAS ALCOY 1 – RONCATO CP VIC 2
L’Alcoy, que patia dues baixes importans, va fer un gran plantejament i va posar moltes dificultats al Vic, cosa que el va permetre dominar bona part del partit i marxar amb un mínim avantatge al descans.
El Vic va tenir que treballar de debò i patir fins al final per poder capgirar, ben avançat el segon temps, un 0-1 en contra.

CE NOIA FREIXENET 3 – CH LLORET 1
El Noia va fer un partit molt seriós, jugant la bola amb molt criteri i sense donar opcions al rival, el que va fer que anés sempre per davant i no patís més del compte per endur-se els tres punts.
Un Lloret molt apàtic i sense idees no va poder superar la forta oposició rival, i torna a caure derrotat. El gol amb el que Crespo va fer el 1-1 va ser un miratge, ja que tot seguit, els noiencs van tornar a avançar-se, i el 3-1 en el segon temps, ja va deixar tocats als lloretencs.

IGUALADA HC 5 – SATHER BLANES HCF 1
Un contundent 3-0 al descans deixava coll avall el partit per l’Igualada, que no va tenir que patir gaire per controlar-lo i rematar-lo en la segona part.
No va ser el dia del Blanes que, molt ofuscat d’idees, també es va veure perjudicat per algunes polèmiques decisions arbitrals.