27 d’oct. 2010

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 4) CP VILAFRANCA 5 - CH VILA-SECA 2

El Vilafranca guanya al Vila-seca per 5 a 2 amb un hat-trick de Borja Ramon

El Vilafranca ha guanyat el quart partit de la primera divisió nacional espanyola davant un Vila-seca que arribava a Vilafranca amb la moral alta, després de guanyar l’Alcobendas en la jornada passada.

El Vilafranca ha sortit a la pista amb les ganes de resoldre el partit el més aviat possible, i així ha estat, ja que en el minut quatre de partit, Borja Ramon ha aconseguit el primer gol vilafranquí, després d’una bonica jugada per darrera la porteria. El Vila-seca intentava arribar a la porteria de Pere Anton, amb alguna jugada que no els reportava cap benefici. En el minut deu d’aquesta segona part, de nou Borja Ramon després de recuperar una bola, que no ha pogut controlar el seu company Gerard Vergés, ha fet el dos a zero d’un xut de mitja distància que s’ha escolat a l’esquerra del porter Carles Estrada. Tant sols un minut després, els àrbitres han xiulat un penal, que Borja Ramon ha marcat en primera instància, però que els àrbitres han anul·lat per mala posició dels jugadors del Vila-seca en l’àrea  vilafranquina, (gol que hauria d’haver pujat en el marcador, ja que els jugadors que estaven mal posicionats eren els jugadors del Vila-seca), en la repetició del penal, que ha xutat de nou Ramon, no ha pogut transformar-lo, A partir d’aquest moment i veient que el Vilafranca hauria pogut ampliar distàncies en el marcador, Bernat Bosch ha començat a moure la banqueta hi ha donant entrada a quasi bé tots els seus homes excepte el porter suplent. Semblava que el Vila-seca mantenia la diferència al marcador i que intentava arribar amb una mica de perill a la porteria vilafranquina, però sense encert.  El Vilafranca semblava que podria ampliar el seu avantatge al marcador, però res més lluny d’aquí, ha estat el Vila-seca el que ha transformat el seu primer gol a manca de 2 minuts per l’acabament de la primera part mitjançant l’argentí Emanuel Nechi. Amb el resultat per la mínima favorable al Vilafranca s’ha acabat la primera meitat.

A la segona meitat el Vilafranca ha sortit adormit i amb un joc espès que ha aprofitat el Vila-seca, ja que amb aquest entretemps de joc vilafranquí, l’únic equip que “patinava” damunt la pista era el Vila-seca, ja que en aquests minuts els locals han desaprofitat una falta directa, xutada per Pablo Aguarón, després d’una falta directa que Joan Canyelles ha fet sobre Oriol Palau. El Vilafranca podia haver ampliat la distància en el marcador, mitjançant Gerard Vergés, en una jugada que la bola no ha volgut entrar, ja que l’ha tret Joan Roig damunt la mateixa línea de gol, i en la jugada següent, i quan tan sols s’havien jugat 10 minuts d’aquesta segona part, l’argentí del Vila-seca, Gonzalo Carvajal ha establert l’empat a 2.

Amb quinze minuts per davant el Vilafranca s’ha refet i ha aconseguit fer el 3 a 2 després d’una magnifica jugada entre Gerard Vergés, Roger Riba i Borja Ramon, on els jugadors vilafranquins han tret el millor del seu elenc per refer-se, ja que Ramon ha picat la bola a mitja alçada després d’una lloable jugada que ha acabat de la millor manera possible, i que alhora significava el “hat-trick” particular de Borja Ramon. El Vila-seca ho continuava provant, però s’ha anat desdibuixant de la pista, i el Vilafranca ha imposat el seu joc, i ha a manca de 9 minuts per l’acabament, Roger Riba ha fallat un penal que ell mateix ha recollit el rebot i ha transformat en gol,  un gol, discutit pels tarragonins, ja que Roger Riba es trobava al terra en el moment del llançament. Arran d’aquest gol, l’argentí Gonzalo Carvajal ha vist targeta blava per protestar i la conseqüent falta favorable que Borja Ramon no ha pogut aprofitar.

Dos minuts després, el capità vilafranquí Roger Riba, feia el seu segon gol i el cinquè dels vilafranquins posant aquest diferència de 3 gols en el marcador. Després d’aquest gol només el Vilafranca ha pogut incrementar el marcador, però una bola de Borja Ramon ha anat al pal, a manca de 3 minuts. A poc més de minut i mig per la finalització de l’encontre, Ricard Muñoz ha donat entrada al jove jugador vilafranquí, Jordi Busquets que ha tingut dues bones ocasions per poder fer el sisè gol local, però al final el marcador no s’ha mogut.

Ara ja només cal pensar en el proper partit dels vilafranquins, en el derbi intercomarcal contra el C.P. Calafell el proper dissabte 30 d’octubre a les 19:30h, a Calafell.

C.P. ILAFRANCA: Martínez, Sabaté, Aguarón, Ramon (3) i Vergés –cinc inicial - Carrara, Riba (2), Palau i Busquets

C.H. VILA-SECA: Estrada, Borràs, Roig, Canyelles i Díaz - cinc inicial – Nechi (1) Carvajal (1) i Pujals

TARGETES BLAVES: Nechi i Canyelles (C.H. Vila-seca)

GOLS: 1-0 Ramon 4’ // 2-0 Ramon 10’ // 2-1 Nechi 23’ // 2-2 Carvajal 34’ // 3-2 Ramon 40’ // 4-2 Riba 41’ // 5-2 Riba 43’.