2 de nov. 2010

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 5

GEIEG 5 – CP VOLTREGÀ 5
El GEiEG va aconseguir empatar en els darrers segons un partit molt intens que, tot i començar guanyant, desprès se’ls hi va posar sempre en contra. Eloi Gaspar va ser l’autor de tres dels cinc gols.
El Voltregà va estar molt esperonat per la seva afició desplaçada fins a Girona, i va ser capaç de capgirar el 1-0 inicial i de desfer tots els empats successius, però es va quedar en el 5-5 final .

BUYVIP.COM CP TENERIFE 2 – MORITZ CE VENDRELL 5
El Tenerife no aixeca cap, i continua cuer desprès de perdre un partit on mai ha sabut imposar-se i en la segona part ha estat clarament superat pel rival.
El Voltregà ha pogut desfer la teranyina defensiva rival desprès d’una primera part molt dolenta dels dos equips (0-0), i en la segona ha aconseguit un parcial de 1-4 que li ha donat comoditat per fer-se amb els tres punts.

HC COINASA LICEO 7 – CP VILANOVA 5
El Liceo va desplegar totes les seves armes i va arribar amb un contundent 4-1 al descans que els hi deixava el partit molt de cara, però es va trobar amb un rival molt combatiu que va empatar a cinc a pocs minuts del final, obligant als gallecs a patir per aconseguir la victòria. Bargalló (4) i Barreiros (3) van ser els autors dels set  gols liceistes.
El Vilanova va quedar finalment sense premi al seu gran partit, sobretot en el segon temps. Els catalans van saber remuntar mica en mica un matiner 3-0, fins posar contar les cordes al Liceo amb un 5-5 a manca de tres minuts pel final.

TECNOL REUS D 5 – ENRILE PAS ALCOY 3
El Reus continuarà líder una jornada més desprès d’haver aconseguit una treballada victòria. Els reusencs, que han arribat amb un 4-1 al descans, s’han relaxat en excés durant el segon temps i han acabat patint més del previst.
L’Alcoi s’ha avançat molt aviat, però ha vist com el Reus el feia miques abans d’arribar al descans. Però en el segon temps, els alcoians han sabut aprofitar les seves ocasions i s’han pogut acostar fins a un 3-4 a manca d’un quart d’hora que ha fet patir al Reus fins al darrer minut.

RONCATO CP VIC 3 – CE NOIA FREIXENET 3
El Vic no ha pogut portar en cap moment la iniciativa en el marcador tot i empatar el resultat tres vegades, cosa que ha condicionat molt les seves opcions de victòria en un partit molt igualat i intens del primer fins al darrer minut.
El Noia s’ha avançat molt aviat i ha sabut mantenir a ratlla al Vic durant la resta del partit, aconseguint emportar-se un treballat i meritori punt, que ha tingut que lluitar fins al final.

CH LLORET 3 – IGULADA HC 5
Una dolenta primera part (0-3) va passar factura al Lloret, que no va tenir prou amb un millor segon temps per poder aconseguir un resultat més positiu. Els lloretencs no troben la seva millor forma i continuen enfonsats a la classificació.
L’Igualada aconsegueix una gran victòria que el catapulta fins al tercer lloc de la taula. Els Igualadins van ofegar al Lloret en el primer temps, i tot i que van acabar patint quan aquests es van posar 3-4 en els darrers minuts, van poder sentenciar i lligar els tres punts.

FC BARCELONA SORLI DISCAU 7 – SATHER BLANES HCF 1
El Barça va arrollar literalment al Blanes des del primer minut, convertint el partit en un monòleg blaugrana. Un 4-0 al descans, i un 7-0 a manca de sis minuts ho diuen tot.
El Blanes va pagar els plats trencats de les dues darreres ensopegades del Barça i va ser totalment anul·lat de la pista del Palau durant tot el partit. Armengol fa fer el gol de l’honor amb un llançament de penal en els darrers segons.