Aquests són els resultats dels equips d’OK Lliga en les competicions europees d’aquesta jornada:

COPA CERS

ELIMINATÒRIA PREVIA –TORNADA-
   Classificats per següent ronda.

INGRAPH SEREGNO H (ITA) 7 – ENRILES PAS ALCOY (ESP) 4
L’Alcoi no ha pogut fer bona la renda de dos gols aconseguida en el partit d’anada, tenint que dir adéu a la competició desprès de caure derrotat per tres gols a Itàlia.  Els alcoians no van estar suficientment fins i van veure com els italians els hi capgiraven un 1-2 favorable en els primers minuts. Malgrat tot, l’Alcoy va poder mantenir-se a dos gols per darrera durant quasi tot el partit, encara que finalment van acabar cedint.
El partit ja es preveia difícil per l’Alcoy quan el Seregno va avançar l’horari del mateix a darrera hora, i els alcoians, amb el viatge ja programat des de feia temps, van arribar al partit tan sols una hora abans de l’inici.
Global de la eliminatòria: Seregno 7 – Alcoy 6

CH LLORET – HERNE BAY UNITED (UK) Suspès
El mal temps a Anglaterra va impedir que el Herne Bay es desplacés cap a Catalunya, per el que el partit va quedar suspès. Finalment els anglesos han refusat jugar un altre dia i la CERH ha donat com a guanyador al CH Lloret, que s’enfrontarà en ela propera ronda al CP Tenerife
Global de la eliminatòria: Lloret 6 – Herne Bay 2

ALITECH H SARZANA (ITA) 3 – BUYVIP.COM CP TENERIFE (ESP) 7
El Tenerife va tenir un plàcid desplaçament a Itàlia i va tornar amb la classificació per la següent ronda. Els illencs, que ja portaven una renda de 4 gols a favor desprès del 5-1 del partit d’anada, van començar el partit una mica relaxats i van arribar amb un 2-1 al descans, però van reaccionar en el segon temps i va passar per sobre del seu rival amb autoritat.
Global de la eliminatòria: Tenerife 12 – Sarzana 4

LLIGA EUROPEA

JORNADA 2

GRUP A

GENEVE RHC (SUI) 2 – TECNOL REUS D 14
El Reus no va tenir pietat  d’un feble Geneve i es va fer passar el fred regnant a terres suïsses a base de cosir el rival a gols. Tot i que la primera part ja va acabar amb un clar 1-4, la segona es va convertir en un monòleg roig-i negre.

HC COINASA LICEO (ESP) 5 – M INFOPLUS BASSANO 54 (ITA) 1
El Liceo va obtenir una còmoda victòria davant del Bassano, malgrat no la va poder sentenciar fins arribar al tram final del partit. Els italians van acostar-se amb un 2-1 a manca de pocs minuts pel final del primer temps, i tot i el domini local, el ajustat resultat es va mantenir fins al minut 42 de partit, quan els liceistes van fer tres gols seguits i van poder respirar tranquils.

GRUP B

FC BARCELONA SORLI DISCAU 9 – ASD ETRURIA FOLLONICA (ITA) 0
Clara victòria del Barça davant d’un rival d’entitat, però que no passa pels seus millors moments. Els barcelonistes no van donar peu als ensurts, i des d’un bon inici van fer seu el joc amb autoritat i eficàcia.

SATHER BLANES HCF 3 – SAINT OMER (FRA) 2
El Blanes es el clar dominador del partit, però no troba l’encert per materialitzar les ocasions i es troba amb un compromís quan el Saint  Omer s’avança per dos cops al marcar en les dues úniques jugades de perill que genera en tot el partit. Un gol en els minuts finals va acabar donant merescudament els tres punts als locals.

GRUP C

CE NOIA FREIXENET 4 – CANDELÀRIA SC (POR) 3
Treballada victòria del Noia que va arribar in extremis a falta de dotze segons pel final gràcies a una falta directa. El partit va estar molt disputat, i els noiencs van portar sempre la iniciativa en el marcador, però el Candelària aconseguia sempre neutralitzar l’avantage local.

RONCATO CP VIC 4 – CGC VIAREGGIO (POR) 2
Gran partit el disputat en l’Olímpic de Vic entre dos equips que van anar en busca dels tres punts sense cap complex. Els osonencs es van avançar molt aviat amb un 2-0, però el Viareggio no es va arronsar i va lluitar per mantenir-se viu fins al darrer moment.