21 de des. 2010

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 12) CP VILAFRANCA 4 - CHP SANT FELIU 2

EL CAIXA PENEDÈS VILAFRANCA ACONSEGUEIX 3 PUNTS DE TRANQUIL·LITAT

El Caixa Penedès Club Patí Vilafranca ha disputat aquest diumenge el partit corresponent a la 12 jornada de lliga, que l'enfrontava al sempre difícil Sant Feliu. El Vilafranca necessitava guanyar si o si, després de la derrota de la setmana passada davant els Monjos, mentre que el Sant Feliu, de l'ex-vilafranquí Paco González, volia els 3 punts per col·locar-se en posicions d'ascens.

El partit ha començat sense gaire intensitat de joc, sobretot per part del Vilafranca, que ha sortit adormit a la pista, i veia com en el minut 3 de partit encaixava el primer gol, obra de Ramon Altayó, després d'aprofitar una bola morta a la frontal de l'àrea. Les coses començaven amb mal peu pel Vilafranca, ja que després del gol, el Sant Feliu continuava arribant amb perill a la porteria vilafranquina, però una gran jugada del Vilafranca en el minut 9 de partit ha fet que Borja Ramon fes el gol de l'empat a passada de Gerard Vergés. Amb l'empat al marcador el Vilafranca s'ha refet i ha començat a desplegar el seu joc davant un equip molt guerriller i que no donava cap bola per perduda. Els minuts anaven passant i les ocasions arribaven per una i altra banda, però cap bola es volia escolar a la porteria rival. A manca d'un minut i mig, el Sant Feliu s'ha quedat amb un home menys, situació que els penedesencs no han sapigut aprofitar amb l'1 a 1 s'ha arribat al descans.

A la represa, el Sant Feliu ha sortit amb 3 homes durant 30 segons, però el Vilafranca no els ha aprofitat, i això ha motivat als santfliuences que han començat a atacar amb insistència la porteria del porter vilafranquí, però  sense encert. En el minut 11 d'aquesta segona part, els àrbitres han xiulat una faltat directa en contra edl Sant Feliu per protestar, que Pablo Aguarón no ha desaprofitat i ha trencat la igualada en el marcador, fent pujar el 2-1. Però el Sant Feliu no s'ha donat per vençut i 6 minuts després de nou Ramon Altayo, marcava per darrera la porteria l'empat a 2. A partir d'aquest moment el joc brusc ha dominat l'encontre i tant uns com altres han anat sumant faltes fins a arribar a la desena. El primer en arribar ha estat el Vilafranca, amb la qual cosa el Sant Feliu ha disposat de la primera oportunitat per decantar el partit, però el llançament de Marc Vila, l'ha aturat amb molt d'encert Pere Antón. Amb l'igualada al marcador un error en atac del Sant Feliu, ha propiciat una recuperació de bola local i el posterior contraatac, que ha acabat amb el gol de Brandon Carrara a poc més de cinc minuts per l'acabament. A partir d'aquest moment la duresa visitant s'ha fet palesa, i el Sant Feliu ha arribat a la desena falta, la qual ha estat xutada pel jove Aguarón que l'ha transformat en segon intent després del rebuig del porter visitant i mancant un minut i mig. I encara i hauria una jugada polèmica més quan els àrbitres han expulsat a Roger Riba i a Marc Vila per una picabaralla dins l'àrea, però el resultat final ja no es mouria i el C.P. Vilafranca s'enduria els 3 punts en un partit dur i l'únic que li valia era la victòria que ha aconseguit per 4 a 2. D'aquesta manera el Sant Feliu es veu empat a la classificació per un Vilafranca que passarà els Nadals en una zona tranquil·la de la classificació i pensant en el proper partit a Grado contra l'Areces el proper dia 8 de gener de 2011.

C.P. VILAFRANCA: Martínez, Vergés, Ramon, Sabaté i Riba -cinc inicial- Palau, Carrara i Aguarón

C.H.P. SANT FELIU: Turón, Vila, Llargués, Altayó, i Valls -cinc inicial- Fariza, Gómez i Casabayo.

FALTES: 11 C.P. Vilafranca // 12 Sant Feliu

TARGETES BLAVES: Riba (Vilafranca) i Fariza, Valls, Vila i Altayó (Sant Feliu)