17 de des. 2010

OK LLIGA 2010-11 (JORN. 12) CH LLORET 1 - GEIEG 1


QUI JUGA AMB FOC, S’ACABA CREMANT...
(0, EL QUE LA SEGUEIX, L’ACONSEGUEIX)

COMPETICIÓ: OK Lliga 2010-11, jornada 12.

LOC/DIA/HORA: Pavelló Municipal d’Esports, Lloret de Mar. Dimarts, 14 de desembre de 2010. 21:00h.

CH LLORET (1+0): Serra, Marc Tibau, Rodri, Xavier Gonzàlez, Lladó –equip inicial-, Crespo i Martos.
Entrenador: Ivan Tibau.

GEIEG (0+1): Gascón, Eloi Gaspar, Ros, Vives, Casadevall –equip inicial-, Farrés.
Entrenador: Israel Umbert.

GOLS:

PRIMER TEMPS:
1-0 (9’) Marc Tibau, d’acció individual dins de l’àrea.
SEGON TEMPS:
1-1 (50’) Ros, de falta directa.

ÀRBITRES: Sandoval i M.T. Martínez.

TARGETES BLAVES: Marc Tibau (CH Lloret) / Casadevall (GEiEG)

FALTES: CH Lloret:10 / GEiEG:12

PÚBLIC: uns 180 espectadors.

INCIDÈNCIES:

- El jugador del GEiEG Carles Cruz va ser baixa de darrera hora per paternitat.

CRÒNICA:

El derbi gironí de la jornada enfrontava a dos equips situats en la zona de descens i molt necessitats de punts. El Lloret arribava al derbi desprès de caure derrotat contra el Tenerife i enfonsar-se fins al darrer lloc de la taula, encadenat ja set derrotes consecutives. El GEiEG arribava més moralitzat desprès d’aconseguir la seva primera victòria de la temporada en la jornada anterior contra el Blanes. Tot i això, el GEiEG es un rival trampa per qualsevol equip, ja que només ha perdut quatre partits, empatant tota la resta.

Finalment el matx es va saldar amb un empat in extremis que no beneficia gaire a cap dels equips, però que deixa sensacions ben diferents. Mentre el Lloret es queda amb un gust amarg a la boca, desprès de marxar per davant tot el partit i cedir l’empat en els darrers segons, els grupistes sumen un nou empat –el setè en dotze partits- i un puntet que el treu momentàniament dels llocs de descens.

La primera part es pel Lloret

Els minuts inicials del partit van ser bàsicament de tanteig, amb els dos equips treballant les aproximacions a l’àrea rival amb llargues possessions que fregaven la passivitat. El GEiEG va disposar de dues bones ocasions de l’estic de Ros i Gaspar, però el primer en donar un avís seriós al contrari va ser el Lloret amb un xut des de la frontal de l’àrea  de Xavier Lladó al que Gascon va respondre amb encert.

Tan sols un minut més tard, en el 9’, el Lloret va aconseguir inaugurar el marcador gràcies a una bona internada de Xavier González, que va centrar una bola a Marc Tibau, i aquest va superar al porter desprès d’una bona acció tecnica. El 1-0 va esperonar als locals i al públic, que va estar animant als seus fins al darrer sospir de partit. El GEiEG va respondre d’immediat i va disposar de dues bones ocasions per empatar, solventades providencialment per Serra. Un temps mort va asserenar els ànims i va ajudar a que el Lloret agafés les regnes del joc, sentint-se més ferm sobre la pista que un GEiEG molt tancat al darrera i més preocupat en sortir a la contra.

Malgrat tot, els minuts anaven passant i el marcador no arribava a reflectir cap gol més favorable als lloretencs que hauria fet justícia i donat tranquil·litat als locals. Els grupistes tampoc van poder aprofitar les seves ocasions per igualar el resultat, tot i que van llançar una bola al pal i en el darrer minut Serra va refusar amb la careta un perillós xut de Marçal Casadevall. Amb un incert i ajustat 1-0 els equips van marxar als vestidors.

El Lloret s’adorm en els llorers i ho acaba pagant

El GEiEG va sortir més endollat que el Lloret en la segona part. Els grupistes van posar setge a la porteria de Serra des del primer minut en busca del gol de l’empat, descentrant als lloretencs que van tenir que tancar-se al darrera desbordats pe la pressió infringida pel rivals. Ivan Tibau va tenir que fer sevir un temps mort per intentar redreçar el rumb del seu equip.

La represa del joc desprès de la aturada tècnica va servir per calmar el ritme del partit, entrant en uns minuts feixucs on cap dels dos equips mostrava la suficient claredat d’idees per fer moure el marcador. Una jugada del grupista David Ros, que es va quedar sol davant del porter, va provocar l’esglai del públic, però afortunadament Serra va tornar a estar providencial. El Lloret s’anava carregant de faltes en el seus intents de defensar el seu mínim avantatge, així dons, si la primera part va acabar amb un balanç de faltes de 3 a 8, es va arribar a un empat a 9 faltes a manca de sis minuts pel final, cosa que donava encara més incertesa al resultat.

El partit va guanyar en intensitat en els minuts finals, amb un GEiEG capficat en atacar i atacar, i un Lloret molt tancat, defensant-se amb fermesa i intentant sortir a la contra, però amb els dos equips jugant sobre cotons intentant no cometre la seva desena falta i donar opció al rival a llançar una falta directa. Així es va arribar al darrer minut. Van ser els grupistes els primers en caure, a més, les protestes prèvies al llançament van ocasionar la expulsió per amonestació de Marçal Casadevall. L’encarregat d’executar la falta directa va ser Víctor Crespo, que no va poder sentenciar al enviar el xut fora. El Lloret tampoc va poder aprofitar la seva situació de superioritat numèrica i va acabar cometent la seva desena falta a vint i nou segons del final, que va esdevenir de pas en la expulsió de marc Tibau. David Ros no va fallar, i desprès de tantejar a Serra va aconseguir el gol de l’empat, provocant el deliri de la vintena d’aficionats grupistes desplaçats a Lloret i la decepció del públic local. Els intens desesperats dels locals en els darrers segons no van portar cap conseqüència i el cronòmetre va arribar a la fi amb el 1-1 al marcador.

SABIES QUÈ...?

...si en el partit contra el Vic el CD amb l’himne del Lloret es va quedar encallat a l’inici, en aquest partit va acabar sonant dues vegades seguides.
...al partit va assistir una unitat mòbil de TVC.
...la premsa gràfica assistent va abandonar el partit a la mitja part.
...un cop acabat el partit, Ivan Tibau va marxar cap a l’Ajuntament de Lloret per assistir al ple municipal com a regidor d’esports del consistori.
 
A KOPS DE FLASH

Fem un petit record als dos porters suplents, que sempre hi son i mai tenen oportunitat de sortir a les fotos.

L'afició lloretenca va fer costat a l’equip tot i la mala situació que passa.

Gascon i la seva porteria... un amor impossible.

En dates nadalenques es molt tradicional la figura del Caganer.

Quantes vegades va acabar per terra Víctor Crespo?

Un darrer minut d’infart.


EL PROTAGONISTA

Carles Cruz
Ser el protagonista d’un partit sense jugar-ho no es gaire habitual, però quan es tracta d’una situació tant maca com la de ser pare, la ocasió s’ho mereix. Poques hores abans del partit va esdevenir la feliç noticia i Carles Cruz va tenir que ser baixa forçada. Des d’aquestes línees volem fer arribar les nostres felicitacions a en Carles i la seva parella Cristina.

EL KOP D’STICK

Hi ha empats que saben a victòria, i hi ha empats que saben a derrota, tot depèn de qui acaba guanyant un punt i de qui acaba perdent dos...

Al final, però, un punt es un punt, i en una lliga tant compactada com l’actual, pot ser decisiu a final de temporada. Mirem-ho pel costat bo!... (Ojo! Que pot ser decisiu el punt que es guanya... i el punt que es perd!)