16 de des. 2010

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 12

FC BARCELONA SORLI DISCAU 5 – ENRILE PAS ALCOY 2
Desprès d’una feixuga primera part  que va acabar amb empat a 0, el Barça va desplegar la seva maquinària hoqueística i va acabar imposant-se, tot i que no va poder certificar la victòria fins als minuts finals. Sergi Panadero es va lesionar i estará unes quatre setmanes de baixa.
Sense practicar un gran joc, l’Alcoy va poder mantenir a ratlla al Barça durant tota la primera part. Dos gols seguits rebuts en els primers minuts de la represa van condicionar la resta de partit i els alcoians no van poder fer el suficient per remuntar.

CE NOIA FREIXENET 3 – CP VILANOVA 6
El Noia s’avança d’un bon inici i domina la primera part, però unes polèmiques decisions arbitrals afavoreixen la remuntada del Vilanova i descentren al jugadors locals, que es veuen impedits per tornar a fer-se amb les regnes del joc.
El Vilanova es veu afavorit per la calamitosa actuació arbitral i ho acaba aprofitant per adjudicar-se els tres punts.

IGUALADA HC – MORITZ CE VENDRELL
Dissabte 18/12/2010.

SATHER BLANES HCF 3 – CP VOLTREGÀ 2
El Blanes, tot i dominar el partit, no va saber sentenciar amb el 1-0 del primer temps i va acabar patint més del compte per guanyar desprès d’uns darrers deu minuts bojos de partit. Lluís Teixidó es va retirar lesionat.
El Voltregà va reaccionar tard, quan ja perdia 2-0, i malgrat que va retallar la diferència per dos cops, no va poder superar a un rival que va defensar-se molt bé en els darrers minuts.

CH LLORET 1 – GEIEG 1
El Lloret s’avança en el primer temps, però no sap sentenciar i peca de conservador en la segona part i ho acaba pagant rebent un gol a manca de vint segons pel final del partit.
El GEiEG va anar creixent a mida que passaven els minuts i el Lloret no arribava amb perill, i va obtenir el premi d’un punt gràcies a una falta directa en els darrers segons.

RONCATO CP VIC 2 – BUYVIP.COM CP TENERIFE 1
El Vic va retrobar-se amb la victòria a casa desprès de patir molt contra un rival molt combatiu.
El Tenerife no va arronsar-se amb el marcador en contra i va estar plantant cara fins al darrer minut.

TECNOL REUS D 1 – HC COINASA LICEO 2
El Reus s’avança, però no troba el seu millor joc i acaba topant  amb un rival més efectiu.
El Liceo sap aprofitar millor les seves oportunitats en un partit molt intens i igualat des de l’inici fins a darrer minut.