4 de des. 2010

PRIMER ANIVERSARI!!

Ja ha passat un any des de que aquell 4 de desembre de 2009 vam decidir obrir A KOPS D’STICK, un bloc virtual on poder plasmar les nostres vivències i opinions personals en torn al món de l’hoquei patins.

A KOPS D’STICK va néixer sense cap intenció expressa d’arribar al gran públic, però si obert a tota persona de mentalitat oberta disposada a que li expliquem les nostres històries sense veure res més enllà del que es el Blog: un diari personal. La nostra més agradable sorpresa ha estat comprovar que el món de l’hoquei si que està ple d’aquest tipus de gent, gent que ens ha estat fidel durant aquest any, i ens ha permès viure un creixement espectacular, ja que hem passat de tenir una mitjana de poc més de 300 visites mensuals a les 4.150 del passat més de novembre, tota una fita per un blog d’hoquei escrit en català.

El nostre periple per les diferents pistes durant aquest any ens ha permès viure moltes experiències i anècdotes, moltes bones, i alguna no tant. Tantes, que necessitariem de tot un altre any per recordar-les... però sobretot, el que més ens ha complagut ha estat el conèixer a molta gent. Gent que ens ha rebut de forma molt confortant arreu on hem anat, felicitant-nos per la nostra tasca i encoratjar-nos a seguir endavant. Si els anomenéssim a tots, segur que ens deixàvem a algú, així dons, moltes gràcies a tot aquell que es senti al·ludit. Bé, també hi ha hagut algú que ens ha mostrat la seva indiferència o menyspreu, però han estat tant pocs que no val la pena ni recordar-los.

Nosaltres hem intentat correspondre l’afecte i fidelitat rebudes, dedicant molt d’esforç i il·lusió per intentar millorar constantment. El cuidar la presentació dels texts, tenir compte amb la ortografia, gramàtica i lèxic, i il·lustrar-ho tot amb les millors imatges possibles, han estat una constant des del primer dia –també cal dir que tot es millorable, i continuarem treballant per fer-ho-, i lluny de quedar-nos estancats, hem anat evolucionant constantment durant tot l’any afegint noves pàgines, noves seccions i noves idees, en un repte constant per superar-nos. La nostra evolució ha quedat plasmada en les 175 entrades publicades en un any, quasi una cada dos dies.

Durant aquest mes de desembre, volem celebrar el nostre primer aniversari amb vàries novetats. Començarem per desvelar qui ha estat el nostre PROTAGONISTA 2009-10, que amb les vostres votacions ens heu ajudat a escollir, continuarem amb la presentació d’un nou CONCURS on cada mes sortejarem material esportiu. Acabarem amb una participació molt directa en la 1ª PATXANGA NADALENCA “LA MAURINA”, i entre mig, moltes coses més...

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER AQUEST 
PRIMER ANY!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats des d'OKCAT! Seguiu així!

Sergi ha dit...

Moltes felicitats i enhorabona per la web. Trobo que esteu treballant força per la promoció de l'hoquei patins. !! Seguiu així ¡¡