31 de gen. 2011

COPA GENERALITAT 2011

EL  BARÇA B CAMPIÓ!!!

Gran jornada hoqueística, amb excel·lent resposta per part del públic, la viscuda aquest diumenge 30 en el Pavelló Parroquial de Tordera, entre els quatre equips millor classificats de la Lliga Nacional Catalana, en la disputa de la II Copa Generalitat. El FC Barcelona B s’ha proclamat campió al imposar-se per 1-5 al GEiEG B en la final.

El GEiEG B ha derrotat  per 2-4 al CP Manlleu en la primera semifinal, en un partit molt disputat. Els grupistes han tingut que remuntar un 1-0 en contra i patir fins als darrers segons, quan han pogut sentenciar definitivament.

La segona semifinal, entre els filials del Barça i Tordera ha deixat moments de molt bon joc, emoció i alternances en el marcador, abans de que el partit acabés amb un empat a 2 gols. La gran actuació dels dos porters ha fet què el marcador quedés inalterat durant  la pròrroga i el finalista es tingués que decidir desprès d’una tanda de llançaments de falta directa.

La final s’ha mostrat molt igualada durant la primera part -que ha acabat amb un ajustat 0-1 favorable als blaugranes- i bona part de la represa. Però en el tram final del partit, amb un 0-3 al marcador, el GEiEG B s’ha vist obligat a obrir-se i arriscar, i tot i aconseguir posar un xic d’emoció amb l’1-3, el Barça B ha trobat els espais i ha pogut sentenciar. El porter barcelonista Octavi Tarrés ha estat escollit MVP de la final.

En breu penjarem un ampli resum del Torneig, amb una àmplia galeria fotogràfica.