18 de març 2011

EL CP SANT CELONI JUGARÁ DISSABTE UN TORNEIG A FUENGIROLA


L’equip de veterans del CP Sant Celoni, actual líder del Grup B de la Lliga de Veterans catalana, jugarà aquest dissabte 19 de març un torneig triangular a Fuengirola (Màlaga), on s’enfrontarà als dos equips del CP Fuengirola: el CP Fuengirola Los Boliches i el CP Fuengirola Juventus.

El CP Fuengirola es va fundar el 1975, però va desaparèixer al 1999 desprès de la mort del seu fundador Manuel Domínguez. Durant la seva existència va tenir equips en totes les categories, obtenint diversos títols autonòmics, sent un dels clubs de referència de l’hoquei andalús. L’any passat va ser refundat de la mà del fill del fundador Manuel Domínguez Jr., que és l’actual president, i ha situat als seus dos equips en la Liga Sur. Un dels projectes més immediats del club és la creació d’una escola d’hoquei patins per tornar a impulsar aquest esport en la localitat malaguenya.
  
El torneig es disputarà a partir de les 16:30 hores en el recentment inaugurat Pabellón D. Manuel Domínguez Vidarte, ubicat en la zona de l’estadi de Santa Fe de Los Boliches, de la localitat costanera andalusa. A KOPS D’STICK intentarà fer-se resò del resultat del torneig per publicar la noticia.