28 de març 2011

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 22) CP VILAFRANCA 9 - HC BORBOLLA 7

PLUJA DE GOLS I 3 PUNTS MÉS PEL CAIXA PENEDÈS VILAFRANCA

El Caixa Penedès Club Patí Vilafranca ha sumat 3 punts més al derrotar al H.C. Borbolla de la Corunya. El partit ha estat un festival de gols, ja que se n'han vist fins a 16, i la victòria situa els penedesencs mirant cap a la part alta de la classificació.

Pablo Aguarón va obrir el marcador
El Vilafranca ha sortit amb ganes de sentenciar el partit aviat, i quan només s'havien jugat 7 segons, en la primera jugada d'atac, Pablo Aguarón avançava al Vilafranca en el marcador. Però tres minuts més tard, els corunyesos feien el gol de l'empat, mitjançant Manuel Togores. El Vilafranca s’ha espavilat i dos minuts més tard es tornava a avançar en el marcador mitjançant Borja Ramon. El Vilafranca creava moltes ocasions de perill i el Borbolla es limitava a defensar les envestides locals. En el minut 10 de joc, el capità Roger Riba feia el 3 a 1. Dos minuts després i amb aquest resultat el Vilafranca s'ha confiat una mica en defensa i ha deixat espais al darrera que el Borbolla ha aprofitat i ha fet el 3 a 2 mitjançant Pablo Fernández. Tot just un minut després, David Rodríguez ha fet l'emapat a 3, que ha posat la por al cos al pavelló vilafranquí. Però a manca de 5 minuts per l'acabament de la primera meitat, Gerard Vergés ha començat a fer la seva samba particular, tot posant la mel al joc vilafranquí amb un hat-trick, col·locant així el 6 a 3 en el marcador.

Gerard Vergés va fer un Hat-trick

A la represa, el corunyesos han sortit més concentrats defensivament i han intentat evitar la pluja de gols encaixada en els darrers compassos de la primera, d'aquesta manera els gallecs han aguantat bé 13 minuts, però Pablo Aguarón ha posat el 7 a 3 en el marcador en una bonica combinació vilafranquina. Quan els vilafranquins encara celebraven el setè gol, els gallecs han retallat distàncies mitjançant Pablo Fernández. Semblava que amb aquest resultat el partit es podia calmar, però els dos equips continuaven decidits a perforar la porteria contraria, amb la qual cosa, el primer en tornar-ho a fer ha estat el Vilafranca que mitjançant Pablito Aguarón -el qual també va fer un hat-trick- posava una renda de 4 gols favorables als vilafranquins amb el 8 a 4.

Marc Sabaté
El Borbolla no s'ha donat per vençut i tant sols 40 segons després Pablo Fernández feia el 5é gol dels visitants. Quedaven 10 minuts i els atacs es continuaven veient un darrera l'altra, en una i altra àrea. Marc Sabaté a manca de 4 minuts ha posat el i definitiu gol dels vilafranquins en un xut des de mitja distància. Al final el Borbolla ha maquillat el resultat amb dos gols més obres de Fernándo Aria i Pablo Fernández. Amb aquest resultat el Caixa Penedès es col·loca en sisena posició a 6 punts dels llocs d'ascens a l'OKlliga.

El jove Jordi Busquets ha gaudit d'uns minuts

C.P. VILAFRANCA (9): Martínez, Ramon (1), Carrara, Riba (1) i Aguarón (3) --cinc inicial- Palau, Vergés (3), Sabaté (1) i Busquets

H.C. BORBOLLA (7): García, Mantiñán, Rodríguez (1), Togores (1) i Alen -- cinc inicial- Arias (1) i Fenández (4)

ÀRBITRES: Castellnou i Cornudella. Bé

FALTES: C.P. Vilafranca 7 // H.C. Borbolla 7