28 de març 2011

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 21

FC BARCELONA SORLI DISCAU 6 – MORITZ CE VENDELL 0
Desprès d’una primera part plena d’imprecisions que ha acabat amb un 2-0 gràcies a un gol en els primers minuts i un altre pocs instants abans del descans, el Barça s’ha donat un passeig en el segon temps desprès de trencar definitivament al rival amb dos gols consecutius en els primers minuts de la represa.
Situat en la part tranquil·la de la classificació i amb la permanència assolida, el Vendrell poca cosa es jugava en la seva visita al Palau. Malgrat tot, ha sortit disposat a donar una bona imatge, i s’ha mostrat molt sòlid en defensa durant la primera part, però rebre dos gols matiners en la segona ha significat un cop massa fort per recuperar-se.

CP VOLTREGÀ 5 – CP VILANOVA 3
El Voltregà es refà per dos cops d’un resultat advers i aconsegueix sentenciar en un igualat tram final de partit. Amb els tres punts i la derrota de l’Alcoy, els de Sant Hipòlit posen una mica de terra de per mig amb la zona de descens.
El Vilanova no va poder superar la pressió del rival i la grada, i va acabar cedint el seu avantatge. Tot i això, els vilanovins van aconseguir igualar el 3-2 quan faltaven 4 minuts, però van acabar sucumbint.

GEIEG 3 – ENRILE PAS ALCOY 2
Un penal a manca d’onze segons pel final va donar la victòria al GEiEG en un partit molt igualat, alternat i jugat amb molta tensió per dos equips mancats de punts. Aquest resultat, amb combinació als altres, estreny encara més la cua de la classificació.
L’Alcoy va pecar de gosadia quan els grupistes van igualar el 1-2, i malgrat que l’empat ja era un bon resultat pels seus interessos, els alcoians es van capficar en buscar un gol I van acabar per rebre’l ells. Ara queden a només tres punts de la zona de descens.

BUYVIP.COM CP TENERIFE 4 – CE NOIA FREIXENET 3
El Tenerife va fer un gran partit, encarrilant aviat el resultat amb un 3-0 i sabent trencar el partit amb el 4-2 quan el rival havia ressorgit i creava moltes incomoditats. Els tres punts mantenen als illencs amb forces possibilitats de poder salvar-se.
El Noia va pagar un mal inici de partit I la seva reacció arriba massa tard, quan el resultat ja era molt desfavorable. Els noiencs veuen trencada una ratxa de sis victòries seguides a la lliga.

HC COINASA LICEO 3 – IGUALADA HC 1
El Liceo ha interpretat de nou el guió al que ja ens té acostumats durant aquesta temporada. Desprès d’uns primers instants de tanteig on s’han trobat amb un resultat en contra, els liceistes han engegat la seva màquina d’hoquei i han encarrilat el partit amb el definitiu 3-1 abans del descans. Els gallecs continuen fent-li ombra al Reus en el capdavant de la taula.
L’Igualada va dominar i es va avançar en els primers compassos de partit, fins que el Liceo es va fer amb les regnes i va girar el resultat. Durant la segona part, els dos equips van tenir opcions, però els porters van estar molt encertats.

TECNOL REUS D 6 – SATHER BLANES HCF 3
El Reus va poder remuntar un matiner 0-2 en contra, per marxar amb avantatge al descans. En la segona part va mantenir el seu avantatge, però no va poder sentenciar fins als minuts finals.
El Blanes va posar les coses molt difícils al líder. Desprès de veure com els reusencs neutralitzaven el 0-2, els blanencs van tornar a entrar en el partit a la segona part, mantenint-se vius fins als darrers moments.

RONCATO CP VIC 3 – CH LLORET 4
Un Vic molt apàtic i ofuscat de cara a porteria es incapaç de resoldre el partit quan ho tenia tot a favor, i topa constantment en un rival que si que creia en les seves possibilitats. Els vigatans es van avançar però no van poder marxar amb comoditat, fins que es van trobar amb un resultat capgirat que no van tenir l’encert per redreçar-ho.
 El Lloret, impulsat per la gran actuació de Ferran Serra –que va aturar tres faltes directes- i de Rodri –autor de dos gols-, sap sobreposar-se dels marcadors adversos fins que la seva constància el porta a capgirar el resultat, obtenint us valiosíssims tres punts que el permeten continuar somiant amb la salvació.