14 de set. 2011

ACTUALITAT CE VENDRELL

Us adjuntem un recull de notícies referents al CE Vendrell que ens ha passat el departament de premsa del club:


Es presenta la base de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell

El passat dissabte 10 de setembre, la Secció d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell va presentar els equips de la base per a la temporada 2011-2012.

La tarda va començar amb partits que van jugar els catorze equips que formen la base des de les categories de Prebenjamí Iniciació fins a Junior. Un cop finalitzats aquests partits, es va fer la foto de grup juntament amb els equips de Minihoquei, Escola i els dos sèniors. Tot seguit, el segon equip sènior, que enguany competirà a la Primera Nacional Catalana, va jugar un partit contra el CP Masquefa. La jornada va finalitzar amb una botifarrada.

D'aquesta manera, s'inicia oficialment la temporada dels equips de la base de la Secció d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell que està formada per un centenar de jugadors i jugadores. Cal destacar que en aquesta temporada s'hi afegeix un equip de mini femení.

Pel que fa a l'equip d'OK-Lliga, la seva presentació oficial tindrà lloc dissabte 24 de setembre, a les 20 h, al pavelló del Club d'Esports Vendrell, amb un partit contra els Monjos. 

Foto de grup de tots els equips base del CE Vendrell

 
El Moritz CE Vendrell s'enfrontarà a l'italià Sarzana a la fase preliminar de la CERS

El Moritz CE Vendrell jugarà la fase preliminiar de la Copa de la CERS contra el Sarzana d'Itàlia. El partit d'anada es disputarà el 19 de novembre al pavelló del Club d'Esports Vendrell i la tornada es jugarà el 17 de desembre a la pista de l'equip italià. Si se supera aquesta eliminatòria, l'equip vendrellenc passaria a vuitens de final d'aquesta competició europea.

Guillem Cabestany
L'entrenador, Guillem Cabestany, fa la següent valoració sobre la participació del Moritz CE Vendrell a la Copa de la CERS: “La CERS és una competició molt atractiva per a nosaltres. És un objectiu més pel qual estem treballant i treballarem durant l'any, però cada competició tindrà els seus moments i, per tant, ara només ens centrem en conjuntar l'equip per començar la lliga el millor possible”.

Sobre l'aparellament de la fase preliminar de la CERS, Cabestany diu que “pel simple fet que el Sarzana sigui un equip italià, ja comporta que li haurem de tenir molt i molt de respecte. A més, cal afegir-hi la dificultat que haurem de jugar la tornada a casa seva. Segur que si donem el nostre màxim nivell tindrem opcions de superar l'eliminatòria, però hem de tenir present que el Vendrell no ha jugat mai competicions europees i, per tant, haurem de veure com responem tots plegats davant d'aquest nou repte”.


Dos jugadors del Moritz CE Vendrell a la selecció catalana

Eloi Albesa i Roger Molina, jugador i porter, respectivament, del Moritz CE Vendrell, van ser convocats a la selecció catalana per jugar el passat dissabte 10 de setembre, al matí, un partit a la pista del CP Voltregà. Aquest partit estava inclòs dins dels actes commemoratius organitzats per l'Òmnium Voltreganès amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Eloi Albesa

Roger Molina














Actualització del calendari de la pretemporada del  Moritz CE Vendrell

Us informem de nou del calendari de partits de pretemporada perquè, a part d'haver-se anul·lat l'amistós contra la selecció d'Angola que s'havia de disputar dilluns passat, s'hi ha afegit un partit que està previst  jugar divendres 23 de setembre contra l'Alcobendas:

- dissabte 17 de setembre, a Lleida;

- divendres 23 de setembre, a les 20 h,  al pavelló del Club d’Esports Vendrell, contra l'Alcobendas;

- dissabte 24 de setembre, a les 20 h, al pavelló del Club d’Esports Vendrell, contra els Monjos, coincidint amb la presentació oficial de l’equip,

- i dimarts 27 de setembre, a les 20 h, al pavelló del Club d’Esports Vendrell, contra el Reus.

D’altra banda, us recordem que el Moritz CE Vendrell també disputarà la Copa Penedès, una competició promoguda pel portal www.esportspenedes.cat en la qual també hi jugaran el Noia, el Vilanova, el Monjos, el Calafell, el Vilafranca i el Reus Deportiu. El calendari dels partits per als vendrellencs en aquest torneig és el següent:

- dissabte 1 d’octubre, a la pista de l’Igualada;

- dimecres 5 d’octubre, a la pista del Noia,

- i dimarts 11 d’octubre, a les 20 h, al pavelló del Club d’Esports Vendrell, contra el Vilafranca.

Si es classifica el primer o el segon del seu grup, el Moritz CE Vendrell completarà la pretemporada amb la final a quatre que tindrà lloc el cap de setmana del 15 i el 16 d’octubre al pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia.

Us mantindrem informats sobre qualsevol canvi que es pugui produir en aquest calendari.


Font: CE Vendrell