13 de set. 2011

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL XIXè TORNEIG DE LA VEREMA

Un moment del torneig
Aquest cap de setmana es celebrava a Vilafranca del Penedès el XIXè Torneig de la Verema, que servia de presentació de tots els equips del Caixa Penedès Club Patí Vilafranca. Aquesta edició es celebrava en dos dies (divendres i dissabte) degut al creixement d’equips del Club Patí Vilafranca en les seves categories d’hoquei base. Així, els partits ja començaven el divendres a la tarda, en les categories d’escola, mini-fem i prebenjamí iniciació, i continuaven el dissabte des de la categoria prebenjamí i fins al 1r equip. Cal dir que abans del partit del primer equip, es va comptar amb la participació dels Falcons de Vilafranca que van fer una figures magnífiques.

PRIMER EQUIP: CP Vic

A més a més, i dins el marc del torneig de la Verema, el primer equip del Caixa Penedès Patí Vilafranca es va presentar davant la seva afició contra el CP Vic un dels millors equips de l’OK Lliga.

Parlament de Jordi Garcia, l'entrenador del primer equip del CP Vilafranca

Els dos equips arribaven al partit amb baixes considerables, per part de l'equip d’Osona, el seu entrenador Carlos Figueroa no podia comptar amb Titi Roca i Lucas Ordóñez, tots dos concentrats amb les seves respectives seleccions preparant el mundial de San Juan a l’Argentina. Tampoc hi era el porter Elagi Deitg, que està amb la selecció sub'20. Per part del CP Vilafranca, destacar les absències d’Albert Riba per motius professionals i de Pablo Aguaron, que també està disputant el mundial sub'20 de Barcelos (Portugal).

Es notava que era un partit de pretemporada, ja que els dos equips anàvem mancats de ritme. El primer gol del partit va ser obra de Brandon Carrara al minut 2. D'un fort xut fora l’àrea va fer l'1-0. Dos minuts després, Romà Bancells posava l'1-1 després d’una bona jugada col·lectiva de l’equip d’Osona. Destacar els bons minuts de joc dels júniors del CP Vilafranca Xavi Semis i Aleix Córdoba, que van donar una bona imatge.

A manca de dos minuts per l’acabament d’aquesta primera part, el CP Vic va tenir un penal a favor. L’encarregat de fer el seu llançament va ser Jordi Carbó, que va marcar l'1-2. Va ser bona la primera part del nou porter del CP Vilafranca, Xus Fernández, que va fer aturades de molt de merit.

A la segona part, el tècnic local Jordi Garcia va fer un canvi a la porteria, on entrà Pere Antón. També va fer jugar el jove jugador del planter vilafranquí, Enric Martí. I va ser ell que va fer el gol de l’empat a 2, resultat amb què va acabar el partit. A la tanda de penals, el CP Vic es va emportar el trofeu.

Foto conjunta del CP Vic i el CP Vilafranca

Els partits que el CP Vilafranca havia de jugar contra el Calafell (16 de setembre) i Alcobendas (23 de setembre) queden suspesos, el pròxim partit de preparació del Caixa Penedès Patí Vilafranca serà el proper diumenge dia 18 de setembre contra el CP Vic, dins els actes de la presentació dels equips de la comarca d'Osona.