8 de nov. 2011

OK LLIGA 2011-12 (JORNADA 4): CE VENDRELL 3 - SHUM 4


El Moritz CE Vendrell perd a casa contra el Shum

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Jordi Esteva, Xavier Costa, Eloi Albesa, Cristian Rodríguez –equip inicial–, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer, Àngel Rodróguez, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

SHUM GRUPO MAESTRE: Wily Domínguez (porter), Jordi Bartrés, Albert Soler, Joan Castañé, Rubén Fernández –equip inicial-, David Gelma, Moisés Aguirre, David Plaza, Marc Roca i Joel Moral (porter).

Gols
0-1 (6') Albert Soler; 1-1 (11') Eloi Albesa; 2-1 (15') Àngel Rodríguez; 3-1 (28') Eloi Albesa, de falta directa; 3-2 (39') David Plaza; 3-3 (39') Joan Castañé, i 3-4 (44') Jordi Bartrés.

Targetes: -

Faltes: 12 / 13

Àrbitres: García i Martínez.

Tot i que el SHUM va marcar el 0 a 1 al minut 6, el Moritz CE Vendrell va desenvolupar un bon joc durant la primera part, amb el qual va poder capgirar el marcador i anar al descans amb un 2 a 1. La segona part es va iniciar favorable per a l'equip vendrellenc. Al minut 28 Eloi Albesa va marcar de falta directa per acumulació de 10 faltes del SHUM. I quan semblava que el partit estava controlat per part del Moritz CE Vendrell, al minut 39 els visitants van marcar dos gols i van aconseguir empatar el partit. Els homes de Guillem Cabestany van continuar jugant per guanyar el partit, però una bola perduda al mig de la pista va permetre que Jordi Bartrés establís el 3 a 4 definitiu.


El proper dilluns 14 de novembre, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a Calafell per jugar el gran derbi del Baix Penedès. El partit es jugarà a les 21 h i es podrà veure en directe a través dels canals esportius Esports3 i Teledeporte.

Text i fotos: CE Vendrell