13 de des. 2011

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORNADA 11): CH MATARÓ 3 - CP VILAFRANCA 1

Text i fotos: Raimon Mascaró (web CP Vilafranca)

DESFETA INESPERADA

El Caixa Penedès Patí Vilafranca es desplaçava fins la comarca del Maresme en aquesta jornada 11, per jugar contra un dels rivals més complicats de la categoria, el Mataró. L’equip vilafranquí arribava al matx, amb una ratxa de quatre partits guanyats, i amb molta confiança en les seves possibilitats de treure quelcom positiu.

Gerard Vergès
El Patí va sortir amb moltes ganes d’anar per feina, jugant a l’atac. La primera ocasió clara del Patí va ser un contraatac portat per Roger Riba que va fer lluir el porter Esteve. En el minut 6, Gerard Vergès posava per davant a l’equip vilafranquí amb una bona jugada personal sortint per darrera la porteria, era el 0-1. L’equip local buscava empatar ràpidament amb xuts llunyans de Adam Puig. A la contra, Joan Vazquez va tenir la seva oportunitat d’augmentar la distancia al marcador, però el seu xut de fora l’àrea va anar al pal. Eren els millors minuts del Patí, que tancava al Mataró a la seva àrea. Cal destacar un bon xut d’Oriol Palau i una molt bona jugada personal de Brandon Carrara que va fer que el porter del Mataró, Jordi Esteve es lluís. L’equip del Maresme ho intentava amb xuts de lluny però la bona feina de la defensa vilafranquina, i del porter Pere Antón, evitaven el gol dels locals. Amb aquest resultat ajustat de 0-1 s’arribava a la mitja part.

A la represa, l’equip del Maresme va empatar de forma molt rapida, en el minut 2. Bartres rematava una passada de Florenza, era 1-1. Amb l’empat, l’equip vilafranquí mirava de tranquil·litzar el joc i rodar la bola, però en aquests moments, el Patí arribava a les 10 faltes. L’encarregat de fer el llançament de la falta directa corresponent va ser Eric Florenza, però el seu xut el va desviar Pere Antón. En el minut 14, l’equip del Maresme es va avançar al marcador quan Serra rematava una bola morta a dins l’àrea i feia el 2-1. Sense temps per reaccionar, el CH Mataró ampliava el marcador amb un gol de Florenza que desviava un xut de fora l’àrea, era el 3-1.

Roger Riba ho intenta
Faltaven 8 minuts per l’acabament del partit i el Patí ho va intentar tot per escurçar distancies en el marcador. Es buscaven xuts de fora l’àrea de Oriol Palau i Jordi Garcia, i jugades per banda de Roger Riba, que assitia a Joan Vazquez, però la bola no entrava. A manca de 6:20”, el senyor Bifet va ensenyar targeta blava a Jordi Garcia. L’encarregat de fer el llançament de la corresponent falta directa va ser Adam Puig, però el seu xut el va aturar Pere Antón. En els últims minuts, el Patí ho intentava però la bona feina del porter sadurninec Esteve, ho va impedir. Al final, derrota dolorosa al maresme, que ha de servir per anar millorant el joc vilafranquí.

Ara el Caixa Penedès Patí Vilafranca esta situat cinquè a la taula classificatòria amb 21 punts. El proper partit del Patí serà diumenge 18 de desembre a les 12:30h contra l’Areces de Grado.

CH Mataró: Esteve, Bartres(1), Puig, Florenza(1) i Figa –cinc inicial- Feliu i Serra(1).

CP Vilafranca: Martinez, Palau Vergès(1), Vàzquez i Riba –cinc inicial- Carrara i Garcia