13 de des. 2011

2ª CATALANA -GRUP 2- (JORNADA 12): CP VILAFRANCA B 6 - CP SAN RAMON 5

Text i fotos: Raimon Mascaró (web CP Vilafranca)

EL DERBI VA SER PEL VILAFRANCA

Ahir a la tarda al pavelló d’hoquei de Vilafranca, es va veure un dels partits més interessants i esperats de la 2ª Catalana, el derbi vilafranquí entre el C.P. Vilafranca B i el C.P. Sant Ramon.

El partit va començar força bé pels interessos locals, ja que Albert Martí va avançar al Patí, però el Sant Ramon va saber reaccionar, i dos gols a la contra i un penal situaven els col·legials amb una avantatge de 1 a 3 en el marcador. A pocs segons per arribar al descans, Jordi Busquets reduïa distàncies en el marcador col·locant el 2 a 3.

A la represa, el Sant Ramon, va tornar a avançar-se 2 a 4, però el Vilafranca va reaccionar i Marc Martí de falta directa tornava a acostar als locals en el marcador amb el 3 a 4, però de nou els jugadors del col·legi del carrer Ferran, es van tornar a ampliar distàncies en el marcador posant el 3 a 5. Quedaven 7 minuts i semblava que el Patí no reaccionaria, però un altre gol d’Albert Martí, i 2 gols més de Jordi Busquets de falta directa, van donar la victòria al Patí en un partit molt vibrant i emocionant davant d’uns 150 espectadors que omplien el pavelló.

Jordi Busquets, en el llançament de la falta que va donar la victòria al Patí Vilafranca