5 de des. 2011

OK LLIGA 2011-12 (JORNADA 7): CH LICEO 7 - CE VENDRELL 3

Text: Premsa CE Vendrell.

El Moritz CE Vendrell perd a la pista del Liceo

COINASA LICEO: Xavi Malián (porter), Josep Lamas, Eduard Lamas, Jordi Bargalló, Ricardo Barreiros –equip inicial-, Matías Pascual, Sergi Miras, Alberot Bodelón, Toni Pérez i Tiago Sousa (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Xavier Costa, Àngel Rodríguez, Cristian Rodríguez –equip inicial–, Jordi Esteva, Lluís Ferrer, Eloi Albesa, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

Gols
1-0 (3') Josep Lamas; 2-0 (11') Josep Lamas, de falta directa; 2-1 (14') Cristian Rodríguez; 3-1 (20') Matías Pascual; 4-1 (23') Toni Pérez; 5-1 (29') Sergi Miras; 6-1 (30') Jordi Bargalló; 6-2 (36') Xavi Costa; 6-3 (40') Eloi Albesa, i 7-3 (48') Toni Pérez.

Targetes blaves: Xavi Costa (11')

Faltes: 12 / 9

Àrbitres: Mayor i Moreno.

El Moritz CE Vendrell va començar el partit plantant cara al Liceo, però al minut 3 Josep Lamas va fer el primer gol per als locals. Al minut 11, Xavi Costa va rebre una targeta blava i en la falta directa el mateix Lamas va marcar el 2 a 0. Tot i això, el Vendrell no es va rendir i Cristian Rodríguez va fer el 2 a 1 desviant un xut llunyà de Jordi Esteva. Però els darrers cinc minuts de la primera part van ser fatídics: el Liceo va marcar dos gols pràcticament consecutius. La segona part va començar amb dos gols de l'equip gallec en els primers quatre minuts de joc. El Vendrell va continuar amb el seu joc i amb el 6 a 3 s'hagués pogut tornar a posar en el partit, però no va estar encertat amb els penals i les faltes directes. Finalment, Toni Perez va marcar el definitu 7 a 3.

El proper dimarts 6 de desembre, a les 12.30 h, el Moritz CE Vendrell rebrà el Barça. Es fa una crida a l'afició perquè vingui al pavelló del Club a animar a l'equip i ajudar-lo a poder repetir la victòria de la temporada passada. El preu de les entrades serà de 15 euros. Amb la targeta de col·laborador l'entrada serà lliure.