12 de març 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2011-12 (JORN. 19): CP VILAFRANCA 3 - GEIEG 4

Text: Raimon Mascaró

EL PATÍ CAU AMB GEIEG

El Vilafranca i el GEiEG, han disputat aquest diumenge la dinovena jornada de la 1ª Divisió Nacional. Era un partit, on cap dels dos conjunts volia perdre, ja que la derrota significava despenjar-se de l’ascens, però el Patí, tot i desplegar un bon joc, ha acabat perdent un partit que ha dominat durant tot el transcurs de l’encontre.
.
El reaparegut Pablo Aguarón
Les coses han començat malament pel Patí Vilafranca, ja que en el minut 2 Marçal Casadevall feia el 0-1 pels gironins. El Patí, ha reaccionat i a començat a dominar el partit, però en el minut 8, el GEiEG, ha desaprofitat un penal. En el mateix minut, els àrbitres també han xiulat una penal favorable als vilafranquins, però Roger Riba no l’ha pogut materialitzar. Lluny de decaure, el Patí feia el gol de l’empat en el minut 11, obra de Gerard Vergés. Quedava molt de temps, i el Vilafranca ha intentat de totes-totes, avançar-se en el marcador, però el porter gironí aturava les escomeses del Vilafranca. Quan tan sols quedaven 30 segons per arribar al descans, Pablo Aguarón, que reapareixia després de 4 mesos lesionat, ha establert el 2 a 1, favorable als vilafranquins de falta directa, resultat amb que s’ha arribat a l’equador del partit.

Penal fallat per Marçal Casadevall

.
A la represa, igual que en la primera part, el GEiEG ha empatat, mitjançant un gol de l’exvilafranquí Ferran Rosa. Però el Patí ha reaccionat, i 2 minuts més tard, Joan Vázquez feia un gran gol de xut llunyà que poc hi ha pogut fer el porter gironí, posant el 3 a 2 en el marcador. Semblava que el Vilafranca dominava l’encontre, però en el minut 11 d’aquesta segona part, Oriol Vives ha fet l’empat a 3. A partir d’aquí Vilafranca i GEiEG, han tingut una falta directa cadascú, però primer Pablo Aguarón pel Vilafranca i després Sánchez, pels gironins, han errat els seus llançaments.

Jugada d'atac del Vilafranca

Cap dels dos equips volia perdre, però una bola morta dins l’àrea a manca de 2 minuts, l’ha aprofitat el veterà Sánchez per tal de posar el definitiu 3 a 4 favorable als interessos del GEiEG. El Patí encara hagués pogut empatar a manca de 2 segons per acabar, si Pablo Aguarón hagués pogut aprofitar una falta directa que el porter gironí ha parat.
.
Ara el Patí queda situat a 10 punts de l’ascens, però encara queden 11 partits, en els que pot passar de tot, i s’ha de mirar partit a partit, i anar la setmana que ve a Tordera convençuts de treure els 3 punts.
.
CAIXA PENEDÈS CP VILAFRANCA: Fernández, Palau, Vergés, Vázquez i Riba –cinc inicial Muntané, Aguarón i Carrara
.
GEiEG SERVICE MASTER: Luzón, Casadevall, Vives, Garcia, Sánchez -cinc inicial- Rosa i Lladó