4 de març 2012

ACTUALITAT DEL CH LLORET


INTENS DISSABTE AL CH LLORET

Les instal·lacions del CH Lloret, ahir van viure un intens i maratonià dissabte d’hoquei, acollint varis partits corresponents a les seves diverses categories.

La jornada la obria l’equip de l’escola, els més menuts, que a les 12 del migdia jugaven el seu primer partit de la temporada, enfrontant-se a la escola del CHP Blanes en la pista exterior.  El xoc va resultar força fructífer pels lloretencs, amb diverses absències a les seves files, ja que van aconseguir extreure un empat contra un equip força més rodats que ells. De les tres parts del partit, el Lloret va empatar una, va guanyar una altre i va perdre la darrera.

Una imatge del Mini-derbi entre les escoles del CH Lloret i el CHP Blanes

La tarda la encetava el Juvenil, que va guanyar per 5-3 al CE Noia C, i la va seguir l’Infantil A, que també va guanyar el seu partit, aquest cas per 4-2 contra el GEiEG B.

A les 19:30 li tocava el torn al primer equip, que tenia com a rival al CP Cerdeda, en un interessant partit de la 19ª jornada de la 1ª Divisió estatal. El Lloret fa fer un bon partit i va aconseguir una treballada victòria per 3-1, que l’aferma com a líder de la categoria, i li permet donar un altre pas cap a l’ascens a OK Lliga.

El primer equip del Lloret va aconseguir un treballat 3-1 contra el CP Cerceda

La intensa jornada la tancava l’equip Femení a les 21:30 h, enfrontant-se a un molt mancat d’efectius CH Arenys de Mar. Les lloretenques van ser dominadores absolutes del partit i van guanyar per un clar 5-0, que els hi permet continuar seguir a la part alta de la classificació de 2ª Catalana Femenina, mantenint encara possibilitats d’ascens.

Moment del joc del partit entre el femení del Lloret i l'Arenys de Mar

La resta d’equips del CH Lloret van jugar els seus respectius partits fora de casa amb sort diversa.

En breu, en A KOPS D’STICK, penjarem les cròniques d’alguns d’aquests partits.