5 de març 2012

COPA DEL REY 2012

EL BARÇA CAMPIÓ!

El FC Barcelona ha revalidat el títol de campió de Copa aconseguit l’any passat a Blanes, al imposar-se enguany al CE Noia Freixenet per 2-3 en la final disputada en el Poliesportiu del Garraf de Vilanova davant uns 1200 espectadors. Amb aquest, els blaugranes sumen 19 títols de Copa en el seu palmarès.

El partit ha estat molt marcat pel joc defensiu, i fins ben entrada la primera part no s’ha vist el primer gol. Ha estat Toni Serò que avançava al Noia amb una forta canonada. Però el Barça, en un vist i no vist, ha capgirat el resultat amb gols de Torra,  Álvarez i Ordeig, fins posar-ho 1-3 al descans.

Jugada del gol de Marc Torra (1-1)

En la segona part, ben controlada pel Barça, ha anat baixant força el nivell de joc, segurament degut al cansament acumulat dels jugadors desprès de tota la competició. En el darrer minut, un nou gol de Serò de penal ha donat una mica d’emoció als darrers segons de partit, però finalment no ha passat res i el Barça s’ha embutxacat el títol.

En breu publicarem un ampli reportatge amb tots els detalls de la final.