30 d’abr. 2012

I TORNEIG DE VETERANS 24 HORES VILA DE MALGRAT


ELS VETERANS DEL BARÇA S’ADJUDIQUEN LES 24 HORES DE MALGRAT

Entre aquest dissabte i diumenge 28 i 29 d’abril s’ha celebrat a Malgrat de Mar la primera edició del Torneig de Veterans 24 hores Vila de Malgrat, que ha tingut com a campió al FC Barcelona, que s’ha imposat per 1-5 a la final a un dels amfitrions, el CP Malgrat B, davant de més de 200 espectadors.

De esquerra a dreta: Cairo, Martínez, Rovira, Busquets, X. Segarra, Plaza i Serrano. Els veterans del Barça campions del torneig.

En la final, el Barça s’ha avançat 0-2, però el Malgrat B ha pogut ajustar el resultat amb un 1-2 abans del descans. En la segona part, els barcelonistes –Tino Martínez, Gaby Cairo, Toni Rovira, Xavi Segarra, Miquel Plaza i Pepe Serrano, amb el reforç de Pepe Busquets- han engegat la seva màquina d’hoquei i han sentenciat amb contundència embutxacant-se el títol. Aquest és el segon títol del Barça en una setmana, ja que set dies bans s’havien fet amb el OLD STARS de Blanes.

Moment de la final.

Per arribar a la final, el Barça ha guanyat els seus 4 partits de la lligueta prèvia quedant 1er del Grup B, i s’ha imposat en la semifinal al CP Cubelles (2on del Grup A) per 7-1. Per la seva part, el CP Malgrat B, que ha quedat segon del Grup B, ha tingut que certificar el seu passi a la final amb una igualada semifinal contra el CP Malgrat A (1er del Grup A), que ha acabat 5-5 i s’ha tingut que resoldre amb uns llançaments de penal.

La resta d’equips participants en el torneig han estat el Seixal FC (Portugal),  UE Horta, Llars Mundet, CH Mataró, CP Calafell i CH Arbúcies. Abans de la final, els equips del CP Malgrat i el CP Voltregà han ofert un partit d’exhibició d’hoquei adaptat. 

Moment del partit d'hoquei adaptat ofert pels equips del Voltregà i Malgrat.