OK LLIGA 2011-12 (JORN. 20): CE VENDRELL 4 - HC LICEO 2

Font: Premsa CE Vendrell

Gran victòria del Moritz CE Vendrell sobre el segon classificat de l'OK Lliga

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Eloi Albesa, Xavier Costa, Àngel Rodríguez, Cristian Rodríguez –equip inicial–, Jordi Esteva, Lluís Ferrer, Óscar Ruiz, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

COINASA LICEO: Xavi Malián (porter), Josep Lamas, Eduard Lamas, Ricardo Barreiros, Sergi Miras –equip inicial-, Pablo Añón, David Rodríguez, Anxo Varela i Tiago Sousa (porter).

Gols
1-0 (3') Ángel Rodríguez; 2-0 (6') Cristian Rodríguez, de falta directa; 3-0 (13') Àngel Rodríguez;3-1 (41') Josep Lamas, de falta directa; 3-2 (43') Pablo Añón, i 4-2 (48') Eloi Albesa, de falta directa.

Targetes blaves: Josep Lamas (6'), David Rodríguez (36') i Sergi Miras (40')

Faltes: 7/7 -

Àrbitres: Galan i Prades.

Incidències:
A la mitja part hi va haver una exhibició de la Secció de Patinatge del Club d'Esports Vendrell.

Crònica:

El Moritz CE Vendrell va començar el partit marcant ben aviat, al minut 3. Al minut 6, Cristian Rodríguez va transformar la falta directa consegüent a una targeta blava a Josep Lamas, la qual cosa va permetre al Vendrell tenir un avantatge de dos gols durant els tretze primers minuts de joc. Aquest avantatge es va veure ampliat amb un magnífic xut d'Àngel Rodríguez. Amb el 3 a 0 es va arribar al descans.

Al minut 30 el Liceo es va posar a 9 faltes i, al minut 33, li va caure la desena. La falta directa la va executar Cristian Rodriguez i, a primera instància, Malián la va aturar, però els àrbitres la ven fer repertir. De nou, Malián la va aturar. Al minut 34, li van fer penal a Xavi Costa i l'execució de Cristian Rodríguez va ser aturada una vegada més pel porter del Liceo. Al minut 36, David Rodríguez va rebre una targeta blava, però Malián va tornar a estar encertat i va aturar la falta directa executada per Eloi Albesa. Al minut 40, Sergi Miras va veure una targeta blava per protestar. Tot seguit, el Vendrell va fer dues faltes gairebé consecutives i va acumular la desena. Josep Lamas va aprofitar l'ocasió de la falta directa per reduir distàncies al marcador. Dos minuts després, Pablo Añón va fer el 3 a 2 que va posar emoció al partit. A falta de dos minuts, el Liceo va acumular la quinzena falta i Eloi Albesa va fer el 4 a 2 de falta directa. A mig minut del final, el Liceo va fer la vintena falta, però ja no va pujar cap més gol al marcador. En definitiva, gran victòria del Moritz CE Vendrell sobre el segon classificat de l'OK Lliga.

El proper dimarts 1 de maig, a les 12.30 h, el Moritz CE Vendrell jugarà el darrer partit del Tourmalet a Palau Blaugrana. I dissabte 5 de maig, a les 20 h, hi haurà derbi penedesenc amb la visita dels Monjos.