27 d’abr. 2012

II CAMPUS INTERNACIONAL TASHA&LUCHI

PUBLINOTÍCIA
 
UN CAMPUS ESPECIALMENT FET PER I PER A NOIES

L’hoquei patins masculí I femení es regeixen per les mateixes normes, però donat que la constitució física d’homes i dones es diferent, hi ha petits matisos tècnics que el diferencien. Per aquest motiu, i amb moltes ganes de potenciar l’hoquei patins femení, dues de les millors jugadores del món: Tasha Lee i Luchi Agudo, l’any passat van tirar endavant la primera edició del CAMPUS INTERNACIONAL TASHA&LUCHI, dirigit en exclusiva al públic femení.


Donat l’èxit que va tenir la edició del 2011, aquest 2012 les organitzadores han volgut tornar a la càrrega, amb moltes ganes de continuar treballant. I així el II CAMPUS INTERNACIONAL TASHA&LUCHI, tindrà lloc entre el 1 i el 7 de juliol a la casa de colònies Can Miqueló, situada al mig de la natura a 6 km de Centelles, i dotada amb diverses instal·lacions esportives i de lleure, per fer el màxim d’agradable possible la estància de les participants. Els entrenaments d’hoquei es faran en el pavelló d’Aiguafreda, sota la direcció de Tasha Lee, Luchi Agudo, Vanessa Daribo, Anna Romero i Sònia Esteve, amb la col·laboració de diferents jugadors i jugadores de primer nivell.

Imatges del Campus de 2011

El II CAMPUS INTERNACIONAL TASHA&LUCHI està dirigit a noies a partir de 9 anys. El termini d’inscripció és fins al 23 de juny i les places són limitades. En els següents enllaços trobareu tota la informació necessària:

WEB     FACEBOOK