23 de maig 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 28) CP VILAFRANCA 5 - CE LLEIDA-LLISTA 5

Font: Premsa CP Vilafranca

EMPAT INSUFICIENT

Aquest diumenge, el Caixa Penedès i el Lleida disputaven un dels partits més interessants de la 28 jornada de la 1ª Nacional Espanyola, on els dos equips es jugaven les seves opcions d’ascens a l’OK Lliga, però finalment el resultat no ha satisfet a cap dels dos equips.

El partit ha començat malament pels locals, ja que el Lleida s’ha avançat en el marcador en els primers minuts de partit, mitjançant l’ex-vilafranquí Lluís Rodero. El Vilafranca s’ha refet tot creant molt bones ocasions de gol, fins que el capità del Patí, Roger Riba, amb un xut llunyà, establia l’empat a 1. Semblava que el Vilafranca es refeia, però com més bon joc feien els penedesencs, un altre ex-vilafranquí, Marc Soler, feia el 1 a 2 al minut 8 de partit. Quedava molts minuts per endavant, però el Caixa Penedès, tot i acostar-se una i altra vagada a la porteria dels del Segrià, no ha pogut fer l’empat i amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la represa, el Vilafranca ha continuat fent el seu bon joc, amb arribades a la porteria del Lleida, i en el minut 5 ha tingut la seva recompensa, quan Joan Vázquez, feia l’empat a 2. A partir d’aquell moment, el Vilafranca ha desplegat un joc vistós que ha agradat a la seva afició. Al minut 8 de la segona, el Lleida ha desaprofitat un penal, que ha aturat un encertat Pere Anton. En el minut 12, Pablo Aguarón i Joan Vázquez, han vist targeta blava, cosa que ha aprofitat el Lleida per fer el 2 a 3. Amb aquest resultat el àrbitres no han volgut donar un gol fantasma al Lleida, el qual ja hauria sentenciat al partit. Però a manca de 6 minuts, de nou Joan Vázquez, feia l’empat a 3.

A partir d’aquí ha sigut un final de partit d’infart, ja que dos minuts més tard, el Lleida, de nou, ha desfet el 3 a 3 i es posava amb el 3 a 4. Quedaven poc més de 4 minuts, i els àrbitres han anul·lat un gol al Vilafranca, molt rigorosament.  El Patí ha tingut l’oportunitat d’empatar, però el llançament de falta directa de Pablo Aguarón, l’ha aturat el porter lleidatà. Tot semblava estar dat i beneït, però quan faltaven 26 segons, Pablo Aguarón feia l’empat a 4, i sis segons més tard, Joan Vázquez feia el 4 a 5. Tot semblava perfecte perquè el Vilafranca guanyés, però a manca de 12 segons , el Lleida, ha fet el gol de l’empat a 5, en què s’ha acabat el partit.

La propera setmana, el Patí es desplaça a la difícil pista de Sant Feliu de Codines, en un partit que es podrà escoltar per Ràdio Vilafranca..

C.P. VILAFRANCA:  Pere A. Martínez, Gerard Vergés, Brandon Carrara, Roger Riba i Pablo Aguarón – cinc inicial- Joan Muntané, Joan Vázquez i Oriol Palau
.
C.E. LLEIDA: Lluís Tomàs, Marc Soler, Carles Trilla, David Busquets i Lluís Rodero –cinc inical- Marc Muntané, Marc Povedano, Albert Povedano i Albert Soteras.