OK LLIGA 2011-12 (JORN. 23): CP VILANOVA 2 - CE VENDRELL 6

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell s'imposa amb claredat a la pista del Vilanova

Alineacions

CP VILANOVA MOPESA: Lluís Gil (porter), Jordi Creus, Óscar Martínez, Pedro González, Manel Garcia –equip inicial-, Francesc Gil, Carles Rodríguez, Esteve Pujals i Josep M. Garrido (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Xavi Costa, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez, Toni Sánchezequip inicial, Óscar Ruiz, Jordi Esteva, Lluís Ferrer, Cristian Rodríguez i Àlex Ribó (porter).

Gols
0-1 (21') Cristian Rodríguez; 0-2 (26') Xavi Costa; 0-3 (27') Xavi Costa; 0-4 (28') Toni Sánchez, de falta directa; 1-4 (30') Óscar Martínez; 1-5 (34') Àngel Rodríguez; 1-6 (41') Eloi Albesa, de falta directa, i 2-6 (49') Óscar Martínez, de penal.

Targetes: Xavi Costa (29'), Jordi Creus (39') i Lluís Ferrer (47').

Faltes: 19 / 13

Àrbitres: Ribó i Fernández.

Crònica:

Gran partit del Moritz CE Vendrell a Les Casernes de Vilanova. Els homes de Guillem Cabestany van aconseguir una victòria molt important per aconseguir l'objectiu de pujar posicions en la classificació de l'OK Lliga i ocupar llocs de competició europea. Ara és setè amb 33 punts, a un punt del Reus Deportiu (6è) i a dos del Vilanova (5è).

El resultat de 2 a 6 va tenir dues parts ben diferenciades. La primera part es va definir amb un solitari gol de Cristian Rodríguez, al minut 21, i amb una alta acumulació de faltes per part dels dos equips, 9 dels locals i 8 dels visitants. En canvi, a l'inici de la segona part, el Vendrell, amb dos grans gols de Xavi Costa, ja va marcar distància en el marcador, la qual es va veure ampliada al minut 29 amb una excel·lent execució de falta directa per part de Toni Sánchez. Cal destacar també la bona actuació del porter Roger Molina, que va fer grans aturades i va neutralitzar un parell de faltes directes, cosa que no va permetre al Vilanova retallar la distància en el marcador. El primer gol vilanoví va arribar al minut 30, però 4 minuts després Àngel Rodríguez va fer l'1 a 5. I, al minut 41, Eloi Albesa va sentenciar el partit fent l'1 a 6 de falta directa.

El Moritz CE Vendrell jugarà el proper partit d'OK Lliga d'aquí a dues setmanes, a casa, contra l'Igualada, un partit que podran gaudir de forma gratuïta les guanyadores del concurs Joves amb Idees de L'Eina (servei d'ocupació i espai empresarial de l'Ajuntament del Vendrell).