28 de maig 2012

COPA FEDERACIÓ JÚNIOR 2012

Font: Premsa CE Vendrell

El Junior d'hoquei del CE Vendrell es proclama campió de la Copa Federació

El passat dissabte 26 de maig, el CE Vendrell va acollir la final a quatre de la Copa Federació Júnior d'hoquei amb la participació de l'equip local, del CP Vilanova i del PHC Sant Cugat A i B.

En la primera semifinal, el Vendrell va jugar contra el PHC Sant Cugat B. La primera part va acabar en empat d'1 a 1. A la segona part, el Sant Cugat va arribar a tenir un avantatge de 2 gols, però el Vendrell va saber reaccionar i va aconseguir arribar al final del partit amb un empat de 4 a 4. La pròrroga de cinc minuts va finalitzar amb aquest mateix resultat, tot i que el Vendrell va disposar d'un penal i d'una falta directa per poder desfer l'empat. Al final, les faltes directes van ser favorables pel Vendrell que es va classificar per a la final.

El Vendrell va jugar la final contra el PHC Sant Cugat A, que va superar el CP Vilanova en la segona semifinal. Tot i que el Vendrell es va avançar en el marcador, a la primera part el va dominar el Sant Cugat, però quan es va arribar al descans indicava un empat a 3 gols. A la segona part va ser el Vendrell que va anar dominant el marcador i, en aquesta ocasió, va ser el Sant Cugat que va poder fer l'empat de 5 a 5 en què va acabar el partit. El final de la pròrroga de cinc minuts va ser d'una gran emoció. Quan faltaven 20 segons per finalitzar-la el Vendrell va fer el 6 a 5, que el proclamaria campió, però quan només faltava un segon el Sant Cugat hagués pogut forçar les faltes directes, ja que van disposar d'una falta directa per l'acumulació de deu faltes del Vendrell. Sortosament per a l'equip local, el jugador del Sant Cugat no va estar encertat en la seva execució.

Finalment, el CE Vendrell Júnior d'hoquei es va proclamar campió de la Copa Federació davant de la seva afició, un gran premi per una bona temporada de l’equip entrenat per Isidre Ortiz i format per Josep M. Guasch (porter), Ricard Vidal, Marcos Serrano, Marc Capdevila, Erik Gual, Víctor Catalán, Héctor López, Enric Domingo, Carles Ollé i Jordi Guardià.

Trobareu més informació sobre el desenvolupament dels partits al web www.hoqueivendrell.com, a l'apartat de campionats organitzats.