25 de maig 2012

FESTA-TORNEIG JOAN PETIT 2012


LA SEU D’URGELL ACULL AQUEST DISSABTE LA 12ª FESTA-TORNEIG JOAN PETIT

Des de fa molts dies, La Seu d’Urgell (Alt Urgell) ja està celebrant diferents actes i activitats solidàries vinculades a la seva nominació com a “Seu Joan Petit 2012”, però l’acte principal es durà a terme aquest dissabte 26 de maig amb la celebració de la FESTA-TORNEIG JOAN PETIT, que enguany arriba a la seva 12ª edició.


La fundació AMICS JOAN PETIT-NENS AMB CÀNCER, dedicada a la lluita contra el càncer infantil, sempre amb la col·laboració d’algun club d’hoquei, organitza cada any de forma itinerant per diferents poblacions catalanes una “festa-torneig” que gira entorn a l’hoquei patins, amb la participació de diferents escoles d’hoquei d’arreu de Catalunya. Aquest any, el Club d’Hoquei Cadí, que celebra el seu 25é aniversari, ha estat triat com a amfitrió de l’esdeveniment.

Presentació de la Festa-Torneig Joan Petit La Seu d'Uregell 2012, el passat dimecres 16 de maig a Barcelona.

La festa donarà inici a les 10:00 hores del matí amb la arribada de tots els nens participants al Pavelló Poliesportiu Municipal, on gaudiran de diferents activitats lúdiques en la mateixa zona esportiva. Desprès del dinar, a les 15:00 h, començaran els partidets entre les diferents escoles inscrites, amb equips formats amb nens i nenes de 3 a 6 anys, que no tinguin fitxa federativa i que no hagin participat mai en cap competició oficial. Durant el dia, els pares i acompanyants podran seguir diferents xerrades i actes referents al càncer infantil. Cap a les 18:00 hores es donarà per acabat el torneig i és farà un berenar i el lliurament de premis. L’objectiu principal d’aquesta Festa-Torneig no és competir, sinó jugar i passar-s’ho bé, alhora que es lluita per una bona causa.

Podeu trobar tota la informació al respecte en aquests enllaços:


SALUTACIÓ DE JOAN TORNER (President Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer)

Fa dotze anys que vàrem engegar la 1ª festa-torneig amb l’idea de que els mes menuts que comencen a practicar de l’hoquei, l’esport que practicava en Joan petit, el nen que dona nom a la festa i que va jugar el seu partit difícil de veritat, el de la lluita contra el càncer, fessin el seu homenatge a tots els Joan’s petits que en aquests moments l’estan jugant.

L’esperit dels Joan’s petits , tot i les dificultats d’enfrontar-se a una malaltia tant dura, es la il·lusió de superar aquests partits de dificultats que presenta el càncer en desenvolupament o càncer infantil i que cada cop mes s’aconsegueix guanyar, per part de tots els professionals que  dediquen el seu esforç a l’oncologia pediàtrica i també, a tots els que hi aporten la seva col·laboració.

“Stick” molt content de que aquest Joan petit i totes les iniciatives que s’han organitzat a l’entorn de la festa es faci aquest any a la ciutat de La Seu d’Urgell, dins d’un espai inigualable com es el Cadi. Des de la presentació del projecte, l’acullida i l’ implicació de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, del CH Cadi –aquest any celebra el seu 25é aniversari-, el Sant Hospital de La Seu i de moltes entitats i voluntaris que s’han bolcat en l’organització, es una mostra de que amb l’esforç de tots hem de continuar treballant per aquest objectiu.

Amb en Joan petit, vàrem tenir la sort de viure excursions inoblidables per la ciutat i la vostra comarca, que es la que en aquesta edició acollirà als nens i a les seves famílies que estic segur que recordaran sempre mes. Particularment també he estat afortunat de passar estius amb les estades d’hoquei organitzades amb el C.H. Cadi i de fer amics que ara estan fent una feina desinteressada perquè tot surti be.

Moltes gràcies a tots els que han fet La Seu d’Urgell, ciutat Joan Petit 2012.

JOAN TORNER I CORCOY
President Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer