11 de maig 2012

EL DISSABTE 12 DE MAIG ES CELEBRA LA “3ª TROBADA D. MANUEL DOMÍNGUEZ VIDARTE” A FUENGIROLA


EL CP SANT CELONI TORNARÀ A SER EL REPRESENTANT CATALÀ

Aquest dissabte 12 de maig, la localitat andalusa de Fuengirola, a la Costa del Sol malaguenya, tornarà a acollir el torneig d’hoquei patins “Memorial D. Manuel Domínguez Vidarte”, que es fa en memòria del qui fou fundador, impulsor i mecenes del CP Fuengirola, i que arriba a la seva tercera edició, segona a terres andaluses.

Banderí conmemoratiu del CP Sant Celoni

La present edició del torneig tindrà com a principal novetat que es farà en format de quadrangular en lloc de triangular com es feia fins ara. L’equip de veterans del CP Sant Celoni –club “agermanat” amb el CP Fuengirola- tornarà a ser el representat català a la fita, que enguany comptarà amb la participació de la selecció d’Andalusia, i dels dos equips del CP Fuengirola, el CP Fuengirola Boliches i CP Fuengirola Juventus. L’esdeveniment també tindrà cabuda per a un partit d’exhibició de benjamins, on els nois de la recentment creada escola d’hoquei del CP Fuengirola faran gala dels seus progressos enfrontant-se al Patín Irlandesas de Sevilla.

Els horaris del torneig són els següents:

11:00 h: CP Fuengirola Boliches – CP Fuengirola Juventus
12:30 h: Selección Andaluza – CP Sant Celoni
16:30 h: Semifinals
18:00 h: Partit de benjamins CP Fuengirola – P Irlandesas
19:00 h: Final
20:00 h: Lliurament de trofeus

Tots els partits es jugaran al Pavelló D. Manuel Domínguez Vidarte de Fuengirola, i al acabar es farà un sopar de germanor entre tots els participants.

La 1ª edició del Memorial es va jugar a Fuengirola al març de 2011 i va tenir com a campió al CP Sant Celoni. La 2ª edició va tenir lloc a Sant Celoni en setembre de 2011, sent els veterans del FC Barcelona els guanyadors.