12 de maig 2012

OK LLIGA FEMENINA 2011-12: L'IGUALADA SUMA SIS PUNTS EN QUATRE DIES I EMPATA A LA 3ª POSICIÓ

Font: Premsa Igulada HC

SETMANA FANTÀSTICA

Enric Bernadas | Primer va ser el passat diumenge, quant les igualadines es van enfrontar al jove però potent equip del Palau de Plegamans. Les noies de l'equip de l'Igualada Hoquei Club van haver de remuntar un gol inicial de les visitants, que els van posar molt difícils les coses, sobre tot en el primer temps. En la segona part, dos gols més de la Maria van posar les coses de cara per les igualadines. Aquest resultat va motivar a les noies del IHC de cara al següent partit que es va jugar el dijous a les 22:00. 

La ràpida sortida de les igualadines va donar el seu fruit molt aviat amb el primer dels gols de la Maria, que va signar quatre dels gols de les igualadines. Per un moment va semblar que les vallesanes podrien plantar cara, quant poc desprès assolien empatar el partit, però va ser un miratge, les jugadores d’en Pirri van posar una marxa més al seu joc i van dominar de cap a peus el partit. Amb quatre gols de la Maria, un de Marta i un de l’Anna el resultat final de 6 a 1, deixa palès la superioritat igualadina. 

Amb aquest encontre les igualadines ja no tenen cap partit pendent i es col·loquen terceres a la classificació, empatades amb l’Alcorcón (amb qui tenen la diferencia de gols particular a favor) i el Girona (amb qui estan  empats a gols). Esperem que  dissabte a la complicada pista del Reus segueixi aquesta fantàstica ratxa de bon joc i resultats.