5 de juny 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 30) CP VILAFRANCA 8 - CP MANLLEU 3

Font: Premsa CP Vilafranca

ACOMIADAMENT AMB VICTÒRIA

El Caixa Penedès Club Patí Vilafranca s’ha acomiadat de la temporada 2011-12 a casa, davant el C.P. Manlleu, al que ha derrotat per un clar 8 a 3 i ha quedat en 7è lloc de la classificació de la 1ª Divisió Nacional Espanyola.

Els jugadors del CP Vilafranca es van fer una foto conjunta per acomiadar la temporada

El partit ha estat molt entretingut, ja que els dos equips han mostrat un bon joc i han anat a l’atac des de bon començament. Així, en el minut 5 de partit, Roger Pujol avançava al Manlleu d’un xut fort. El Vilafranca ha intentat reaccionar, però les bones intervencions del porter del Manlleu feien que la bola vilafranquina no entrés. A manca de 8 minuts pel final, un altre cop Roger Pujol feia el 0 a 2. Les coses es posaven malament pel Patí, però tant sols 20 segons després, el Vilafranca escurçava diferències mitjançant un gol de Joan Vázquez. A manca de 3 minuts pel descans el mateix Vázquez ha desaprofitat un penal a favor, però quan tant sols quedaven 2 minuts per acabar, Roger Riba feia l’empat a 2 mitjançant un fort xut des de fora l’àrea. I amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.

La segona part ha començat amb la mateixa tònica que la primera, on els de l’Osona s’han avançat en el minut 4 mitjançant Adrià Piera, però el Vilafranca poc li ha faltat, i ha empat de nou, tant sols 2 minuts després, mitjançant Roger Riba d’un xut fort i sec. En aquest moment el tècnic vilafranquí ha canviat el porter Pere Anton per Xus Fernández, en un detall molt bonic dels tècnics vilafranquins, ja que aquest era l’últim partit del porter amb la samarreta vilafranquina, el qual ha estat ovacionat al sortir de la pista per l’afició local. A partir d’aquí ha estat un festival de gols dels homes de Jordi Garcia i Fidel Noguera, que han començat a fer un joc molt vistós. Poc després, tant sols un minut de que Roger Riba fes l’empat a 3, un altre cop ell mateix ha avançat per primer cop al Patí mitjançant un falta  directa i fent el seu hat-trick particular.

El Manlleu ha desaprofitat una falta directa que el podia haver fet empatar el partit,  però ha estat el Vilafranca el que arribava amb molt de perill a la porteria dels de Manlleu, i quan mancaven 12 minuts per l’acabament, Oriol Palau, ha fet el 5 a 3. El Patí dominava el partit i el Manlleu tot hi intentar-ho no es veia capaç de fer algun gol més. Quan faltaven 6 minuts, Joan Vázquez feia el 6 a 3, i dos minuts més tard, de nou Oriol Palau feia el 7 a 7. Quan tot semblava que acabaria amb aquest resultat, Pablo Aguarón ha fet el definitiu 8 a 3 a manca de 57 segons per l’acabament.

El president del CP Vilafranca va saludar a tots els jugadors

Al final del partit el club ha tingut un detall amb els jugadors que marxen aquesta temporada i els ha homenatjat un a un al centre de la pista, i només cal dir que ha sigut un comiat amb molta ovació per part de l’aficionat al Patí, i que sempre que vulguin tenen les portes del Patí obertes per qualsevol cosa. La festa de final de temporada, va acabar amb un sopar per a tots els jugadors del club.

CP VILAFRANCA: Martínez, Aguarón (1), Carrara, Palau (2) i Riba (3) – cinc inicial- Vergés, Vázquez(2), Muntané i Fernández

CP MANLLEU: Urbano, Piera (1), Pujol (2), J.Callís, Ràfols –cinc inicial- Pradell, R.Callís, Moreno i Castellà