6 de juny 2012

OK LLIGA FEM 2011-12 (JORN. 26) IGUALADA HC 8 - BIESCA GIJÓN 2

Font: Premsa Igualada HC

TERCERES I A EUROPA!!!

Enric Bernadas | Amb la millor entrada de públic de la història del IHC Femení, es va poder gaudir d’un partit vibrant i d’alta intensitat. Les jugadores locals van saltar al terratzo de Les Comes sense saber que ja estaven matemàticament classificades per jugar a Europa la propera temporada. Les noies que entrena en “Pirri” van saber deixar els nervis al vestidor i amb una concentració extra per tot el que es jugaven, van oferir un magnífic espectacle.

Els assistents tan sols van haver d'esperar fins al minut cinc per poder veure el primer dels quatre gols que va fer la Maria. Amb un fort xut des del frontal de l’àrea sorprenia la jove portera del Biesca, Elena Gonzàlez. Tan sols dos minuts desprès un altre tret de la Maria s’estavellava al ben mig de la creueta, quant semblava que era un altre gol. El dos a zero va ser fruit d’una jugada en el minut deu, en què la Raquel s’esmuny de dues contraries des del costat de la balla i fa una passada que la Maria remata al fons de la xarxa des del segon pal.

El tres a zero va ser obra de l’Anna en el minut dotze, quant amb un potent xut va batre altre cop la porteria visitant. El quatre a zero va arribar en el minut quinze, quant un gran xut de l’Anna era desviat dins l’àrea rival per la Maria. Tan sols a manca de quinze segons per arribar al descans la millor jugadora de la OK Lliga, Luchi Agudo, sortint des de darrera de la porteria assolia escurçar distàncies i posar el 4-1 al marcador.

El descans va servir per veure un canvi en la porteria visitant que va passar a ser ocupada per Christina Klein, portera internacional alemanya. De poc els va servir aquest canvi a les noies de Gijón, perquè tan sols a trenta segons de la represa, la Raquel, baixava una bola que l’Anna havia xutat i amb una posterior rematada feia el 5-1. Les noies del Fontanellas y Martí IHC estaven llançades i molt encertades de cara a porteria, fruit d’això al minut cinc una recuperació de bola en defensa per part de la Raquel, feia que amb un teva meva amb la Maria s’acabés amb un malabarisme per part d’aquesta última que posava el 6-1 al lluminós i feia embogir al públic assistent.

L’Igualada seguia creant ocasions i les rivals també s’apropaven amb perill. Però la seguretat demostrada per la Teresa, donava ales a les seves companyes per llançar-se a l’atac. En un altre d’aquests la Raquel encertava a rematar una bola que molt bé li havia penjar la Maria, assolint així el 7-1. Arribat aquest moment les noies del Biesca van intentar posar setge a la porteria igualadina. Finalment i desprès de molt intentar-ho en el minut deu assolien el seu segon gol fruit d’un fort xut exterior de l’Ainoa García, que va trobar a la Teresa molt tapada. Poc va durar el resultat de 7-2 al marcador, doncs quinze segons desprès la Raquel assolia el seu “Hat Trick” particular al desviar una bola des de l’interior de l’àrea que l’Anna havia xutat amb precisió i posant així el definitiu 8 a 2 al marcador. La resta de minuts van ser d'intents visitants per acostar-se a la porteria igualadina, però l'encertadíssima defensa de les igualadines els ho va impedir.