21 de juny 2012

ACTUALITAT BASE CE VENDRELL

COMUNICAT DE PREMSA CE VENDRELL

El XX Torneig Andreu Santacana compta amb la participació de 20 equips de la base d'hoquei del CE Vendrell

El passat cap de setmana es va celebrar el XX Torneig Andreu Santacana d'hoquei base, un gran esdeveniment esportiu que va comptar amb la participació de 20 equips del CE Vendrell i amb més de 200 participants en total, des de la categoria Minihoquei fins a la Juvenil.

Aquest any, amb motiu de la coincidència amb la darrera jornada de l'OK Lliga, el Torneig es va iniciar dissabte al matí. I, com cada any, va finalitzar diumenge al vespre amb el lliurament de trofeus. Es va comptar amb la participació d'equips base del CE Vendrell i dels clubs de Cambrils, l'Igualada, el Reus Deportiu, el Sant Josep de Sant Sadurní d'Anoia i el Sant Ramon de Vilafranca del Penedès. I per celebrar els 20 anys d'aquesta festa esportiva, es va comptar amb la participació de la Selecció Catalana Juvenil i de les quatre seleccions territorials de la categoria Infantil. També es va poder gaudir d'una exposició fotogràfica dels equips campions de les diferents edicions del Torneig.

Els campions per categories van ser:

CP Sant Ramon, en categoria Prebenjamí;

HF Sant Josep, en categoria Benjamí;

CE Vendrell A, en categoria Aleví,

Selecció de Barcelona, en categoria Infantil.

Els equips de les categories Minihoquei, Escola i Prebenjamí Iniciació del Club d'Esports Vendrell van fer diversos partits d'exhibició i van demostrar, una edició més, que l'hoquei vendrellenc té futur. Aquest any també s'ha comptat per primera vegada amb la participació d'un equip femení del Vendrell, el Minifem, que va jugar un partit contra l'únic altre club de la demarcació que també té hoquei femení, el Reus Deportiu.

Per tant, un any més, s'ha celebrat amb gran èxit el Torneig en memòria de l'infatigable Andreu Santacana, vendrellenc de pro que estimava la vila, el Club i, sobretot, l'hoquei. A l'acte de lliurament de trofeus també hi va haver un moment emotiu quan es va recordar la tasca a la Junta de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell de Josep Diaz i Rafael Salvador, traspassats recentment.

Els resultats dels partits es poden consultar al web www.hoqueivendrell.com.