21 de juny 2012

OK LLIGA 2011-12 (JORN. 26). CE VENDRELL 2 - PAS ALCOY 3

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell perd contra l'Alcoi i no es classifica per jugar la Lliga Europea

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Xavi Costa, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez, Toni Sánchezequip inicial, Óscar Ruiz, Cristian Rodríguez, Jordi Esteva, Lluís Ferrer i Àlex Ribó (porter).

ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno (porter), Juan José López, César Candanedo, Carlos Pérez, Pablo Daniel equip inicial-, Lucas Martínez, Sebastián Baieli, Álvaro Navedo (porter).

Gols
0-1 (16') Sebastian Baieli; 1-1 (30') Xavi Costa; 1-2 (35') Juan José López; 1-3 (37') Lucas Martínez, de falta directa, i 2-3 (47') Xavi Costa.

Targetes: blaves a Luis Aceituno (14'), a Xavi Costa (35') i a César Candanedo (47').

Àrbitres: Galán i Sanz.

Incedències:
Abans de començar el partit es va fer un minut de silenci amb motiu de la mort de Josep Diaz i Rafael Salvador, que van ser membres de la Junta de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell.

Crònica:

El Moritz CE Vendrell va perdre el partit contra l'Alcoi i no es va classificar per la Lliga Europea, però per segon any consecutiu jugarà la CERS ja que ha quedat setè a la classificació de l'OK Lliga.

Als deu primers minuts de la primera part es va desenvolupar un joc intens amb ocasions per part dels dos equips. Al minut 13, Cristian Rodríguez va estavellar la pilota al pal. Al minut 14, penal a favor del Vendrell i targeta blava al porter Luis Aceituno, però Xavi Costa no va està encertat en l'execució de la falta directa. L'empat a zero va continuar fins que Sebastian Baieli va fer el 0 a 1 al minut 16. Al minut 20, el Vendrell ja va acumular la novena falta.

A la mitja part es va poder gaudir d'un espectacle del grup Sambatek.

Als 5 minuts de l'inici de la segona part Xavi Costa va empatar el partit. Però al minut 35, l'Alcoi es va tornar a avançar en el marcador de penal. Al mateix minut, Xavi Costa va rebre una targeta blava. En aquesta ocasió, Roger Molina va estar molt atent a l'hora d'aturar la falta directa consegüent. Al minut 37, el Vendrell va fer la desena falta i Lucas Martínez va aprofitar per fer l'1 a 3 de falta directa. Un minut després, Cristian Rodríguez va fallar un penal. Al minut 46, el Vendrell va acumular la quinzena falta. Sortosament Roger Molina va aturar execució de la falta directa. Un minut després Xavi Costa va retallar distància en el marcador. En el mateix minut 47, César Candanedo va rebre targeta blava, però Eloi Albesa no va aprofitar l'ocasió per fer l'empat.

Quan va finalitzar el partit, l'afició va poder acomiadar-se dels jugadors que l'any que ve ja no jugaran al Moritz CE Vendrell: Àlex Ribó, Jordi Esteva, Cristian Rodríguez i Toni Sánchez.

La recollida solidària d'aliments i de diners en benefici de Càritas va ser tot un èxit de participació per part de l'afició que va omplir el pavelló del Club d'Esports Vendrell.

Properament s'informarà del preu de la targeta de col·laborador/a del Moritz CE Vendrell per a la temporada 2012-2013 que tindrà novetats respecte a temporades anteriors.