5 de jul. 2012

ACTUALITAT BASE CE VENDRELL

Font: Premsa CE Vendrell

L’Aleví del CE Vendrell es proclama subcampió del Torneig Internacional “Compañía de María”

Divendres dia 29 de juny començava la V edició del Torneig Internacional que organitza el Club Compañía de María a la Corunya i que es realitza amb les categories des de Prebenjamí fins a Juvenil, i també amb equips femenins.

El CE Vendrell hi va participar amb un equip Aleví. Després d’un viatge en tren de 14 hores, fet dijous dia 28, divendres va jugar dos partits, un a les 15 h i altre a les 18:15 h, i els va guanyar tots dos:

Noisy Le Grand (França) 2 - CE Vendrell 3
CE Vendrell 4 - Compañía de María 2

Aquests resultats el van classificar com a primer de grup i dissabte al vespre va jugar la semifinal contra el CH Caldes, al qual va guanyar per 3 gols a 4.

D'aquesta manera, es va classificar per jugar la final del diumenge contra l’equip de Madrid CP Rivas – Las Lagunas. Va ser un partit disputadíssim. El Vendrell va començar golejant, però durant la primera part el Rivas ja va capgirar el marcador. A la segona part el Vendrell va empatar i es va arribar als penals. El Vendrell no va tenir sort i el Rivas es va emportar el campionat.

En definitiva, l'Aleví del CE Vendrell va jugar un gran torneig i va compartir tres dies d'hoquei amb equips d'arreu del món.