5 de jul. 2012

EL MORITZ CE VENDRELL PRESENTA OFICIALMENT LES NOVES INCORPORACIONS PER A LA PROPERA TEMPORADA

Font: Premsa CE Vendrell

La Secció d'Hoquei del CE Vendrell ha presentat oficialment les noves incorporacions a la plantilla del Moritz CE Vendrell per a la propera temporada, que són: Jordi Aragonès, cedit pel Noia Freixenet i que l'any passat va jugar al Calafell; Gerard Camps, procedent del Tordera; Xavi Barroso, cedit pel FC Barcelona, i Jepi Selva, procedent del Blanes.

El president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa, ha explicat que hi ha molta il·lusió amb la nova temporada, ja que l'equip tornarà a jugar la CERS i hi ha moltes expectatives per jugar la fase final de la Copa del Rei per tercera vegada consecutiva.

Romagosa també ha anunciat la incorporació d'un nou coordinador de la base, Octavi Font, procedent de la base del FC Barcelona, amb el qual es vol continuar treballant pel futur de l'hoquei del CE Vendrell.


L'entrenador Guillem Cabestany ha destacat que el principal canvi serà el rejoveniment de la plantilla, la qual cosa permet pensar en el futur d'un equip que, amb dues temporades a l'OK Lliga, ha mantingut la categoria i ha aconseguit fites esportives importants. Cabestany ha subratllat que la joventut no restarà qualitat a l'equip i que, juntament amb l'experiència adquirida en la darrera temporada, es tornarà a fer gaudir a l'afició i es lluitarà per aconseguir èxits esportius.

A la roda de premsa també hi ha estat present el regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, que ha destacat la trajectòria ascendent de l'hoquei al Vendrell pel bon treball que ha fet la Junta. Teruel ha posat de manifest que aquest treball es trasllada als jugadors que mostren compromís amb l'entitat, amb bon joc i èxits, i que setmana rere setmana fan gaudir a l'afició d'un hoquei d'èlit.


I els jugadors han mostrat la seva satisfacció per formar part del projecte esportiu del Moritz CE Vendrell, i han dit que vénen amb moltes ganes d'aportar el màxim per aconseguir fites importants i de treballar intensament per començar la temporada bé i acabar-la millor.

Properament s'informarà sobre les targetes de col·laborador del Moritz CE Vendrell de la propera temporada.