15 de jul. 2012

EL CE VENDRELL PRESENTA LES SEVES NOVES MODALITATS DE TARGETA DE COL·LABORADOR PER LA PROPERA TEMPORADA

Font: Premsa CE Vendrell

El CE Vendrell continua sent un dels Clubs de la zona amb els preus més econòmics per poder veure el millor hoquei del món.

La Junta de la Secció d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell informa que per a la temporada 2012-2013 els preus de les entrades per als partits serà de 15 euros (soci del Club: 10 euros). Aquests preus estaran subjectes a canvis en els partits que es defineixin com a Dia del Club o en els que es consideri fer una promoció especial.

Pel que fa a les targetes de col·laborador/a, es presenten tres modalitats segons franges d'edat i utilitzant les diferents marques del patrocinador principal.

- Aigua de Moritz (Júnior, 17 i 18 anys): 30 euros
- Moritz (Jove, de 19 a 25 anys): 50 euros
- Moritz Epidor (Sènior, 26 anys i més): 80 euros (soci del Club: 75 euros)

Promoció especial de la targeta de col·laborador/a fins al final del proper mes d'agost.:

Fins al final del proper mes d'agost, les targetes de col·laborador/a es podran adquirir amb un descompte i condicions especials.

- Aigua de Moritz (Júnior, 17 i 18 anys): 20 euros
- Moritz (Jove, de 19 a 25 anys): 40 euros
- Moritz Epidor (Sènior, 26 anys i més): possibilitat de comprar un segona targeta al preu de 60 euros; per tant, si es compren 2 targetes, cada una d'elles sortiria per 70 euros. El soci del Club, si compra 2 targetes, fins a un màxim de tres per carnet familiar, li costaran 60 euros cada una.

Amb la targeta de col·laborador/a es podrà participar en sortejos exclusius (per exemple, menús a l'espai gastronòmic de Moritz a Barcelona) i es podran veure tots els partits que el Moritz CE Vendrell jugui a casa. En els partits de competició europea s'haurà de pagar 5 euros.

A partir del 21 de juliol, a la nit, en el marc d'una festa que està organitzant la Secció d'Hoquei a les instal·lacions del Club, amb botifarrada popular, música amb discjòquei i altres sorpreses, es podran adquirir les targetes i rebre més informació. Posteriorment, també es podran adquirir al Bar Montserrat, a la Cerveseria el Recó, al CIT i, a partir del setembre, a les oficines del Club i a la taquilla del pavelló en els partits que es juguin a casa.