12 de jul. 2012

EL CP VILAFRANCA PRESENTA BARGALLÓ, BORRÀS I EXPÓSITO

Font: Premsa CP Vilafranca

La seu del Casino Unió Comercial, un bell i centenari edifici situat al mig de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca, i el mateix lloc on es van presentar Jordi Esteva i Sebas Moreno, ha estat de nou l’escenari per presentar tres noves cares del Club Patí Vilafranca per a la propera temporada: Oriol Borràs, Oriol Bargalló i Jordi Expósito. Va ser el passat dilluns 9 de juliol, a partir de les 20:15 h.

L’equip que preparen i dirigeixen Jordi Garcia i Fidel Noguera està fent una clara aposta ambiciosa per reforçar l’equip altpenedesenc i poder fer el salt de categoria. En la presentació d’aquest dilluns al vespre, que ha comptat amb la presència del president de l’entitat, Joaquim Vázquez, el director esportiu del Patí, Frederic Insenser, el tècnic Jordi Garcia i amb Carles Ibañez, representant de Caixa Penedès, s’ha realitzat davant un nombrós públic assistent i de la majoria de jugadors de la plantilla vilafranquina de la propera temporada. Els tres nous jugadors s’han mostrat molt satisfets de poder jugar al Patí Vilafranca en una clara intenció de fer una molt bona temporada i aconseguir els majors èxits possibles amb el Caixa Penedès.


Oriol Borràs, es va formar al Reus Deportiu en les seves categories inferiors, posteriorment ha jugat al Macarena de Sevilla, al Sitges, al Vila-seca i fins i tot a la lliga francesa. La temporada passada va està entrenant l’equip del Reus Deportiu femení.

Oriol Bargalló, és un porter amb experiencia i palmarès contrastat. Prové del CE Noia, on hi ha jugat en tres etapes. La primera de júnior en la temporada 97-98. La segona, després d'un any a l'Horta, es va allargar dues temporades fins que va marxar a Itàlia. Durant tres anys va militar en el Hoquei Primavera Prato italià on va sumar un Escudetto i una Coppa Itàlia la temporada 2002/2003. Posteriorment, va tornar a Catalunya per jugar amb l'Igualada HC, anys en què va guanyar dues Golden Cup amb la Selecció Catalana (2004 i 2005). La seva segona etapa a Itàlia va passar per Follonica durant la temporada 2008/2009 on va tornar a guanyar una Coppa Itàlia i una Supercopa Italiana. L'any següent va militar a les files del Giovinazzo abans de tornar al Noia ara farà dues temporades en la seva tercera etapa al club.

Pel que fa a Jordi Expósito, és igualadí, i prové del CP Calafell Tot l'Any, on ha jugat les tres darreres temporades. Juga de defensa i es destaca per la seva polivalència. Amb el CP Calafell ha aconseguit l’ascens a l’OK Lliga i la Copa del Princep de l’any 2010.