15 d’oct. 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 1): ALCOBENDAS 1 - VILAFRANCA 1

Font: Premsa CP Vilafranca

Un bon punt per començar la temporada

Desprès d’un més i mig de feina i treball a la pre-temporada, arribava l’hora de la veritat pels homes de Jordi Garcia i Fidel Noguera, el debut a la Primera Nacional Espanyola contra un dels ferms candidats a pujar de categoria l’Alcobendas.

L’inici del partit va ser de tempteig, amb control de bola per part dels dos equips. La primera ocasió clara del Patí va ser obra de Jordi Esteva, que es va quedar sol davant del porter, però el seu xut va anar per sobre del travesser. El Caixa Penedès seguia atacant amb xuts de fora l’àrea de Sito Exposito, i internades per banda de Sebas Moreno assistint a Xavi Caldú dins l’àrea. Mentrestant, l’Alcobendas feia el seu joc, es defensava  bé i sortia ràpid al contraatac. En el minut 19 l’Alcobendas va aprofitar una contra, i va ser Bernabé Garcia qui d’un fort xut va batre per baix a Oriol Bargalló. Amb aquest resultat favorable, l’equip madrileny va desenvolupar un intens joc sobre la porteria vilafranquina en els minuts finals d’aquesta primera part, però una bona defensa i un encertat Bargalló van fer que amb aquest resultat 1-0 s’arribés al descans.

A la represa, l’equip local va sortir decidit a sentenciar el partit, amb xuts des de la frontal de Moisés Escudero i  jugades d’interiors de Cortijo i Martinez, però un encertat Bargalló va impedir el gol. Els minuts anaven passant i el Patí es va posar el mono de treball i va començar a crear perill, on cal destacar els xuts des de la frontal d’Oriol Borràs que va fer lluir al porter local. En el minut 35, l’Alcobendas va tenir un falta directa llançada per Cortijo i Bargalló va aturar el seu xut. En el minut 40 la falta directa la va llençar el Patí, l’encarregat de fer el llançament va ser Xavi Caldú i el seu llançament el va aturar el porter local, però el refús el va aprofitar el noi de la casa, Joan Vàzquez, venint del darrera per fer el gol de l’empat a 1.

Faltaven 10 minuts per l’acabament del partit i el Patí va seguir buscant el gol amb insistència, on caldria destacar un xut al pal de Sebas Moreno i un contraatac de Joan Vàzquez que el porter local va aturar. I en l’ultima jugada d’atac del partit, amb el cronòmetre a zero, els arbitres van assenyalar penal a l’àrea vilafranquina, un penal molt protestar per els jugadors i la banqueta vilafranquina, ja que consideraven que estava fora de temps. Desprès de les protestes, l’encarregat de fer el llançament per l’Alcobendas va ser Escudero, però el seu xut el va aturar un encertat Oriol Bargalló.

Ara el Caixa Penedès Patí Vilafranca rebrà en la segona jornada de lliga, el proper divendres 19 d’octubre a les 21h al PHC Sant Cugat, equip on militen els ex-jugadors del Patí Roger Riba, Brandon Carrara i Pablo Aguarón.

CP ALCOBENDAS (1) : Carlos Rodríguez – Bernabé García –  Víctor Jiménez – Carlos Cortijo – Álvaro Martínez [5 inicial] Alejandro Porras – Javier Jurado – Mario Martínez – Ernesto Miguel Carmona – Moisés Escudero

CP VILAFRANCA (1) : Oriol Bargalló – Sito Exposito – Xavi Caldú – Joan Vázquez – Sebas Moreno [5 inicial] Jordi Esteva – Joan Muntané – Oriol Borràs – Xus Fernández

Gols: 1 – 0 Bernabé García 19’20” / 1 – 1 Joan Vázquez 40’47”
.
Per altra banda, la resta d’equips base del CP Vilafranca continuen la seva lliga amb els següents partits: