OK LLIGA 2012-13 (JORN. 2): VENDRELL 6 - VILANOVA 3

Text i fotos: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell guanya 6 a 3 al Vilanova

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Xavi Costa, Eloi Albesa, Jepi Selva, Xavi Barrosoequip inicial, Óscar Ruiz, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès, Lluís Ferrer i Gerard Camps (porter).

CP VILANOVA MOPESA: Lluís Gil (porter), Jordi Creus, Francesc Gil, Jordi Ferrer, Manel Garcia –equip inicial-, Carles Rodríguez, Sergi Sabater, Óscar Martínez, Esteve Pujals  i Àlex Aguilar (porter).

Gols
1-0 (6') Xavi Barroso; 2-0 (31') Xavi Barroso; 3-0 (33') Eloi Albesa; 4-0 (37') Xavi Barroso, de penal; 4-1 (37') Esteve Pujals; 5-1 (39') Xavi Barroso, de penal; 5-2 (42') Francesc Gil; 6-2 (47') Eloi Albesa, de falta directa, i 6-3 (48') Francesc Gil, de falta directa.

Targetes: dues targetes blaves a Jordi Creus (33' i al 47') i una de vermella (47'). Blava a Eloi Albesa (48').

Àrbitres: Sanz i Mayor.

Una primera part amb molta intensitat i amb nombroses ocasions per part dels dos equips va finalitzar amb un ajustat 1 a 0. El gol el va fer Xavi Barroso al minut 6. Aquest mateix jugador hagués pogut augmentar l'avantatge del Moritz CE Vendrell al marcador amb un penal al minut 10, però el porter Lluís Gil va estar molt encertat tant a l'hora de l'execució com en la següent rematada del mateix Barroso.

A la segona part no va baixar la intensitat del partit i Xavi Barroso, de nou, va marcar al minut 32 i va posar en avantatge de dos gols al Vendrell. I al 33, Eloi Albesa va marcar el 3 a 0. Al mateix minut, una targeta blava a Jordi Creus, per protestar en un dels temps morts, va deixar en inferioritat al Vilanova durant els dos minuts següents. Al minut 37, amb un penal sobre Jepi Selva, Xavi Barroso va aprofitar l'ocasió per deixar el partit gairebé setenciat amb un 4 a 0. Esteve Pujals, al mateix minut, va retallar distància en el marcador. Però, al minut 39, un nou penal sobre Jepi Selva va servir perquè Xavi Barroso fes el 5 a 1. Al minut 41, va caure la desena falta del Vendrell, però Jordi Ferrer no va poder superar a Roger Molina. Al minut 42, Francesc Gil sí que va superar Roger Molina i va marcar el 5 a 2 de penal. A tres minuts de final, una targeta blava i una altra de vermella a Jordi Creus va tornar a deixar en inferioritat al Vilanova i Eloi Albesa va fer el 6 a 2 amb una execució magistral de la falta directa consegüent. Al minut 48, Albesa va rebre targeta blava i Francesc Gil va marcar de falta directa el 6 a 3. A mig minut del final, va caure la quinzena falta del Vendrell, però Carles Rodríguez va estavellar la pilota al pal en l'execució de la falta directa.

En definitiva, un bon partit d'hoquei en què el Vendrell va saber aprofitar les oportunitats per  sumar tres punts més.