19 d’oct. 2012

ACTUALITAT CH LLORET



LA ESCOLA VISITA EL PALAU BLAUGRANA

El passat diumenge 14 d’octubre, una expedició del CH Lloret va sortir de davant del Pavelló Municipal de Lloret direcció a Barcelona, més concretament, cap al Palau Blaugrana, el mític pavelló del Barça. El motiu no era un altre que acompanyar als membres de l’equip de la Escola del club, que havien rebut la invitació del FC Barcelona per assistir al partit d’OK Lliga que enfrontava al Barça contra el Sant Feliu de Codines, i aprofitar per fer-se unes fotos amb els jugadors blaugranes i mostrar les seves habilitats amb els patins i l’estic sobre el parquet del Palau durant el descans. La sol·licitud es va cursar durant la temporada passada i fins feia pocs dies no s’havia rebut la confirmació per part del FC Barcelona.


Els menuts jugadors que hi van ser presents per la ocasió van ser l’Arnau, Andreu, Jordina, Martí, Mireia, Nasser, Noah, Pol i Suleiman, amb el reforç d’en Guillem, que l’any passat jugava a l’equip de l’escola i enguany ha pujat a Iniciació, tots ells sota les ordres dels Misters Oriol i Roger Perarnau. No cal dir que tant pares com a nens van qualificar la experiència com a positiva i inoblidable, i volen transmetre el seu agraïment al FC Barcelona per l’oferiment i el tracte rebut.  


Ara la pregunta és inevitable: A algú d’ells el veurem de nou d’aquí uns anys tornant a jugar al Palau Blaugrana?... Qui sap

Podeu trobar una galeria d'imatges del esdeveniment en aquest ENLLAÇ