OK LLIGA 2012-13 (JORN. 3): SHUM 4 - VENDRELL 6

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell s'imposa 4 a 6 a la pista del SHUM

Alineacions

SHUM GRUPO MAESTRE: Willy Domínguez (porter), Jordi Bartrés, Marc Navarro, David Plaza, Marc Roca –equip inicial-, Jordi Galan, Albert Soler, David Gelma, Ruben Fernández i Joel Moral (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Eloi Albesa, Ángel Rodríguez, Jepi Selva, Xavi Barroso –equip inicial–, Òscar Ruiz, Jordi Aragonès, Lluís Ferrer i Gerard Camps (porter).

Gols
0-1 (7') Eloi Albesa; 0-2 (9') Jepi Selva; 0-3 (12') Xavi Barroso; 1-3 (13') Marc Navarro; 1-4 (21') Eloi Albesa, de falta directa; 2-4 (32') Jordi Bartrés; 3-4 (34') Jordi Bartrés; 3-5 (39') Jepi Selva; 4-5 (42') Marc Roca, i 4-6 (46') Xavi Barroso.

Targetes: targeta blava a Albert Soler (21').

Faltes: 9 / 7

Àrbitres: García i Martínez.

Gran partit del Moritz CE Vendrell a la pista del SHUM. Si bé a la primera part el domini del partit va ser de forma clara per part del Vendrell, arribant a tenir una avantatge favorable d'1 a 4 al descans, a la segona part es va anar ajustant el marcador, però finalment els homes dirigits per Guillem Cabestany es van acabar imposant amb el resultat definitu de 4 a 6. Els gols del Moritz CE Vendrell els van marcar Eloi Albesa (2), Jepi Selva (2) i Xavi Barroso (2). Amb aquesta victòria a la tercera jornada, el Moritz CE Vendrell ha sumat tots els punts possibles i es manté a la part alta de la de la classificació de l'OK Lliga amb 9 punts.

Dissabte 27 d'octubre, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Vic. Es fa una crida a l'afició vendrellenca per omplir el pavelló, animar l'equip i viure en directe un gran espectacle esportiu. I serà una bona oportunitat per adquirir la targeta de col·laborador/a en una temporada en què el Moritz CE Vendrell ha presentat credencials per continuar fent història.