22 d’oct. 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN. 2): VILAFRANCA 4 - ST. CUGAT 3

Text i fotos: Premsa CP Vilafranca

Victòria il·lusionant del Patí Vilafranca en el seu debut davant l’afició

La Poliesportiva va acollir aquest divendres el primer partit de la temporada 2012/2013 de Primera Estatal, on el CP Vilafranca va sumar el seu primer triomf de la temporada, davant del Sant Cugat per 4-3, en un pavelló ple d’aficionats del Patí Vilafranca.

El partit va començar bé pels santcugatencs quan al minut 2, l’ex del Patí, Brandon Carrara va avançar el seu equip, en aprofitar una bola venint de darrere, per superar a Oriol Bargalló per la creueta fent el 0-1. Tres minuts després, Jordi Esteva va crear un penal que ell mateix va enviar al pal. Al minut 9 va arribar l’empat a 1, de l’estic de Sebas Moreno, després d’una rematada aèria a passada de Xavi Caldú. Al minut 11 Oriol Bargalló va mantenir l’empat després d’aturar-li un llançament de penal a Pablo Aguarón, per peus de la defensa vilafranquina. Posteriorment, Esteva avançava als vilafranquins, fent el 2-1 amb un llançament per l’escaire al minut 19 que s’ha empassat Ramón Gascón. Amb aquest resultat s’arribava al descans.

Sebas Moreno, autor de 2 gols
A la represa, el Sant Cugat ha disposat d’un penal que Marco Aguarón ha llançat a fora. A la meitat d’aquesta segona part, Xavi Caldú, ha emulat a Carrara per fer el 3-1, venint de darrere a passada de Sebas Moreno. Només treure del centre ha caigut la desena falta del Sant Cugat, que ha donat una falta directa que Caldú ha vist com Gascón li aturava.

A manca de deu minuts Jordi Esteva ha vist una tarja blava que ha donat una falta directa, que Oriol Bargalló li ha aturat a Roger Riba, i el Vilafranca ha aguantat el resultat jugant amb tres. El Patí generava més ocasions de gol i d’aquí n’ha nascut el 4-1 de falta directa acumulativa de Sebas Moreno. En un minut però, el partit ha canviat radicalment. Als vint segons Pol Carulla ha fet el segon del Sant Cugat a llançament des de mitja pista i seguidament Aguarón ha aprofitat la desena falta del Vilafranca per fer el 4-3 de falta directa al 47’. Els darrers minuts han estat emocionants, i fins i tot, al final del matx ja amb el temps exhaurit el Sant Cugat ha disposat d’una darrera falta que ha quedat en res.

CP VILAFRANCA (4) : Oriol Bargalló – Xavi Caldú – Sebas Moreno – Jordi Esteva – Sito Exposito [5 inicial] Oriol Borràs – Joan Vázquez

PHC SANT CUGAT (3) : Ramón Gascón - Roger Riba – Brandon Carrara – Pablo Aguarón – Pol Carulla [5 inicial] Marco Aguarón – Eloi Gaspar

Gols: 0 – 1 Pablo Aguarón 2’26” / 1 – 1 Sebas Moreno 9’11” / 2 – 1 Jordi Esteva 19’35” / 3 – 1 Xavi Caldú 37’ / 4 – 1 Sebas Moreno (fd) 45’41” / 4 – 2 Pol Carulla 46’01” / 4 – 3 Pablo Aguarón 47’01”