23 d’oct. 2012

OK LLIGA FEM 2012-13 (JORN 5). IGUALADA 2 - SFERIC 6

Font: Premsa Igualada HC

PRIMERA DERROTA

Les igualadines, tot i jugar bé, no van tenir la sort de cara
Enric Bernadas |  El diumenge a les 12:30 hores l’equip del Fontanellas y Martí ha disputat el partit aplaçat de la cinquena jornada de la OK Lliga Femenina i també de la primera jornada de la Copa Esports Penedès Femenina enfront del Sfèric de Terrassa. Les noies d’en Pirri han començat el partit amb ritme i moltes opcions d’arribada a la  porta contrària, tot i les baixes importants de Marta Soler i Judith Baldrís. La bona actuació de la portera visitant feia que les arribades de l’equip igualadí no es transformessin en gols. Però tal i com son les coses en l’esport, al minut i mig de començar el partit i en el seu primer xut a porteria, Sílvia Ferrer desviava la bola i feia pujar el 0 a 1 al lluminós de les comes. Les igualadines han seguit buscant la porteria del Sferic, però els ha mancat la punta de sort necessària per transformar les bons ocasions en gols. Al minut deu i en la segona arribada clara a porteria del Sferic, Anna Fontdeglòria encertava a foradar altre cop la porteria del IHC fent el 0 a 2. Les locals seguien insistint però no era el seu dia. A manca de poc més de dos minuts pel descans un xut llunyà de la Marta Montpart, feia que el que semblava un malefici es transformés en el 0 a 3, tres rebots entre portera i defensa endinsaven la bola al fons de la porteria. En la jugada de la sacada de mitja pista Anna Gil d’un potent xut posava el 1 a 3 amb que s’arribava al descans. La sensació pel que s’havia vist, era que en la segona part el partit encara estava obert.



El segon temps ha seguit amb la tendència del final de la primera part. L’Elba aprofitava un rebot a la frontal de l’àrea per rematar i fer pujar el 2 a 3 al marcador. Però l’alegria local va durar res i menys, ja que tant sols treure la sacada, l’Sfèric per mitjà de la Regina Flix, feia un xut fluix que semblava que tenia controlat la portera igualadina, però que finalment s’ha esmunyit per sota del seu cos. Amb aquest resultat les imprecisions han fet molt de mal a les noies del Fontanellas y Martí i fruit d’això al minut nou altre cop Regina Flix anotava per l’equip visitant el 2 a 5. Les ordres del entrenador igualadí han estat de pressionar a tota la pista ja que encara quedava temps per la remuntada. Però tot i l’esforç que han fet les igualadines, de res ha servit, han desaprofitat una falta directa en arribar les visitants a les deu i a manca de menys d’un minut les del Vallès han transformat, en el 2 a 6, també amb molta sort la falta directa de que han gaudit per desena falta de l’equip del IHC. Sense temps de res més ha finalitzat el partit amb la primera derrota de la temporada..

Enllaç a la galeria d'imatges del partit

Proper partit: El dimarts dia 30 de octubre a les 20:30 hores a la pista del Reus Deportiu, segona jornada de la 1a. Copa Esports Penedès Femenina.